Всички имаме коли, нали ?
Боян87 - помощник
Здравейте отново,искам предварително да се извиня на модераторите за това,че темите ми станаха повече от 1. :) Предполагам,че всеки е имал този проблем.И нова кола да е след време пластмасите вътре в купето да започнат да издават неприятен звук,по време на движение и особено ако пътя е осеян с дупки.Така един ден си седях и размишлявах по този въпрос.Хрумна ми,че ако се свали пластмасовия елемент и от вътрешната му страна се постави дунапрен или друг изолиращ и уплътняващ материал и след това като се върне на старото му място скърцането ще спре или ще е по-малко.Та по този въпрос някой намерил ли е решение и предложеното от мен дали ще е уда4но? :) Споделяйте... :) Благодаря предварително :) ...
Dewalt - специалист
Колата италянска ли е.
С дунапрен трябва да го натъпчеш иначе маи няма да има никаква полза да го има само.
inspo - майстор
Според мен не си губи времето.
Все ще скърца от някъде, то самото скърцане се получава от триенето на частите една в друга.
Като е отдолу дунапрена какво ще помогне?
n.yaneff82 - специалист
Кво значение има дали е италианска ,аз съм превържаник на италианските коли и с подмяна на копчета ,след всяко сваляне и добро наместване става работата , и има още една хитрина , ако разбереш къде се трият материалите ,мажеш силикон ,чакаш да изсъхне и монтираш

и немските скърцат , но да не отваряме тая тема , в момента съм с немска кола :wallbash:
Боян87 - помощник
ами то колата не е немска,а е руска де ,, :-D ,понеже на повечето места не са с копчета,а с видии ,и гледам като се загледах , на едно място е прибрало пове4е на друго място по-малко. и така се сетих,че ако се сложи нещо такова , ще изравни повърхността отдолу и ще стане ... ако някой има лада самара :-D трябва да има начин ,,, а този силикон къде казвате,че се маца :?
Боян87 - помощник
inspo написа:
Според мен не си губи времето.
Все ще скърца от някъде, то самото скърцане се получава от триенето на частите една в друга.
Като е отдолу дунапрена какво ще помогне?
ами първо ще спре триенето на пластмасата с метала, и ако се сложи и нещо между пластмасите там където се препасват , мисля 4е ще се получи нещо... трябва да се пробва според мен ... та за това реших да пиша и ако някои е намерил решение на този проблем ,,, да сподели как става :)
Dewalt - специалист
Италянските започват да скърцат много по рано от останалите.
Може и само руските ги превъзхождат в това отношение.
Но прав си - да не спорим на тази тема.
n.yaneff82 - специалист
това че си с види е още по добре ,вземи една кутия рапиди 35мм и давай смело
Боян87 - помощник
е аз батенце не споря на кой модел по ранно започват да скърцат,знам че това ранно или късно започва и яко се дразня , понеже имам амбицията да я съживя и да я направя хубава колицата ,,, та реши и това да оправя :)
Боян87 - помощник
аа да яко ще е , ам ще видя как ще го измисля ,4е тия руснаци някак салона като цяло са го направили простоватичко и ще видя ,, как ще измисля интериора :) ,,, ех ако имаше някаква програма , на която да сложа например снимка на таблото и с нея да започна да сменям цветовете , да прибавям , например кожа , дамаска и т.н .. ще е яко :) ето и снимка на колата http://www.album.bg/boqn.bg/?upload_done=1

Тема "Скърцащи пласмаси , в купето :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: