Dewalt написа:Италянските започват да скърцат много по рано от останалите.Не говори глупости, че ще ти се смеят и кучетата по улицата.
Може и само руските ги превъзхождат в това отношение.
Но прав си - да не спорим на тази тема.

Dewalt написа:Италянските започват да скърцат много по рано от останалите.Не говори глупости, че ще ти се смеят и кучетата по улицата.
Илиян Илиев™ написа:е бих , споделил мнението си,4е каквато и кола да е дойде ли и времето , започват проблемитеDewalt написа:Италянските започват да скърцат много по рано от останалите.Не говори глупости, че ще ти се смеят и кучетата по улицата.
n.yaneff82 написа:а кажи им сега капата скърца ли ,нали е италианска , аз до скоро бях с такава 2.4 tdsМи моята не скърца. Има вибрации, но те не са свързани с нещо некачествено по колата, а с един износен тампон, който все му намирам извинение да не го сменям.
Илиян Илиев™ написа:Батенце каква кола имаш ?n.yaneff82 написа:а кажи им сега капата скърца ли ,нали е италианска , аз до скоро бях с такава 2.4 tdsМи моята не скърца. Има вибрации, но те не са свързани с нещо некачествено по колата, а с един износен тампон, който все му намирам извинение да не го сменям.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: