• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
panalov - специалист
Ето още един вариянт. Тук плочките са черно и оранжено, но има и вариянт с червени плочки.

Прикачен файл

hpim1138_177[1].jpg
hpim1138_177[1].jpg (107.41 KиБ) Видяна 8404 пъти
peter_m - специалист
Това е снимка от магазин

Прикачен файл

P050509_12.56_[02].jpg
P050509_12.56_[02].jpg (18.67 KиБ) Видяна 8396 пъти
ktamara - специалист
Имай впредвид че тъмните цветове оптически свиват помещението. За по-малки бани 3-4 квадрата, по-скоро е задължително монтирането на свтли плочки. Успех в начинанието!
Dewalt - специалист
"Задължително" - това да не е комунизъм.Ако монтира тъмните и сложи достатъчно броики осветиелни тела например лунички и няколко по големи огледала смятам че изобщо няма да е тъмно и освен това огледалата ще създават илюзията че банята е по голяма.
Нищо лично към поста на ktamara
сола 180 - специалист
Ето ги твойте цветове.Още не е готова, сега я правя.4 квадрата е и не й пречат тъмните плочки. Като й сложа 6 луни по 50 вата ..............

Прикачен файл

123.jpg
123.jpg (46.49 KиБ) Видяна 8274 пъти
jekasus - майстор
Като гледам тези снимки ,май съм поклонник на по-светлите тонове в баните. :lol:
bunsyss - напреднал
ktamara написа:
Имай впредвид че тъмните цветове оптически свиват помещението. За по-малки бани 3-4 квадрата, по-скоро е задължително монтирането на свтли плочки. Успех в начинанието!
Банята ми е големичка около 10кв метра .Надявам се да не се свие оптически много. :)
ktamara - специалист
:) Успех с ремонта
Стелко - специалист
колега не ти препоръчвам черни плочки , навсякъде където сме слагали в бани после се оплакват от безумното чистене, което те чака :x , дори клиент си беше сложил някакъв преобразувател на входа на питейната вода ,за намаляване на варовика
valya82 - помощник
Здравейте,
Не съм съгласна съвсем за черните плочки за баня, взехме си едни с една жена, която е много актуална напоследък, плочките не са съвсем черни де, може би заради това и не си личи толкова, но в никакъв случай не ги чистя постоянно.
http://www.gaudi-ds.com/%D0%BF%D0%BB%D0 ... 0%BD%D1%8F
  • 1
  • 2

Тема "Помощ при избора на плочки за баня ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: