Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Добър ден.Взех си модул за централното.Намерих му място и го поставих само едно кабелче не разбрах къде се включва.Ето и схемата му:
http://img10.imageshack.us/img10/3498/locksystem.jpg

Става въпрос за brown :?:

Благодаря предварително !
Ники274 - специалист
Хубаво ще е ако има описание на схемата да го преснемеш и него.
Иначе си мисля ,че това може би се вързва при директно управление на модула за централно заключване на колата.В смисъл този модул да управлява модула за ц.з. на самата кола.И в зависимост от модела да е по минус или по плюс това управление.
Ако няма допълнителни схеми или описание на модула за ц.з.,ако не те затруднява направи снимки на самата платка и от двете страни.Предполагам ще внесе повече яснота за въпросния извод.
stefan_gb - специалист
Наи вероятно проводника е за управление на съществуващ блок/които комутира машинките/ ако гo има наличen в автомобила a трябва само дистанционно управление .
При сигнал за заключване от въпросния проводник ще излиза + а при отлючване - 12 V не е проблем да се измери есетсвено дали е така.
Ники274 - специалист
stefan_gb написа:
Наи вероятно проводника е за управление на съществуващ блок/които комутира машинките/ ако гo има наличen в автомобила a трябва само дистанционно управление .
При сигнал за заключване от въпросния проводник ще излиза + а при отлючване - 12 V не е проблем да се измери есетсвено дали е така.
Според мен пише да се свърже към минус при отрицателно задействане или да се свърже към плюс при положително задействане.Само дето не става ясно на кое задействане.За това и трябва описание на схемата.
RC - специалист
Ники274 написа:
..Само дето не става ясно на кое задействане.....
На "машинките".
Ако се управляват с + трябва да се върже към плюс, а ако се управляват с "маса" към минуса на акумулатора.
Ники274 - специалист
Предполагам,че кафевия може да е свързан към N.O. крачетата на двете релета.Но за да не се прецака нещо по модула е най-добре по-пълно описание на схемата или снимки на платката от двете страни.

Тема "Модул за централно, свързване, как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: