• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 17
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:partyman: :gott: Държи проблем няма :wink: парното гори вече , Дакона пее :lol: нищо че е с обикновена бурия за димоотвод .Остава да направя още няколко опита - и тогава ще призная официално анаеробните лепила , опит номер 1 беше успешен , но със страх :wink:
MamaMy - майстор
Немой се пуашиш. Ние вече сме го изстрахували :-D
filmatoplo - майстор
Де да бях предварително сигурен :-D , после се отпуснах с 2 бири и луканка :lol: клиента почерпи .
filmatoplo - майстор
Забелязах че като мажех фитингите и ги завивах , малко лепило излизаше отгоре резбата , а на другия ден лепилото го нямаше :? влязло е цялото в резбата или се е изпарило :wink: Важното че държи пущината . Лепилото е -Вики сеал 90.
DELIK - напреднал
Филме, та викаш, призна ли ги официално анаеробните? :)
filmatoplo - майстор
:) Още стоя на тръни , дали ще издържи :wink: невероятно но факт .Но има още да потренирам преди да ги призная. :) За признаване трябва да знам слабото им място .
srusev - специалист
аз си вързвах един конвектор и едната тръба протича като истине, затягах затягах резбата на нипела свърши а още си капе :| за Pex-al-pex става дума.
Bobivan - специалист
Амчи не ти уплътняват О-пръстените на адаптора!!!Ако е стар или некачествен-го сменяваш с нов!!Или сменяваш О-пръстените(ако имаш)...
filmatoplo - майстор
Ако е прегрявано , пръстена се впива в тръбата и престава да стиска добре връзката , ако е това и има възможност срежи тръбата с 1 сант , и я затегни наново .Ако трябва подмени ракора , ако не ти стига тръбата сложи удължител .
srusev - специалист
аз по принцип като монтирах махнах старата връзка отрязах 1 сант навътре и тогава монтирах с нова арматура, не съм прегрявал ама ще трябва да го правя наново изглежда.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 17

Тема "С какво и как уплътнявате" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: