• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ами аз наблюдавам сметките не на един човек, а на ВСИЧКИТЕ си клиенти, щото се интересувам :) . Информацията я черпя или от тях, или от газовото дружество, но няма клиент, за който да не знам колко харчи. Между 1 и 2 лева на квадратен метър, в зависимост от много фактори. Знам, че има и много случаи с двойно по-големи сметки, но повредата е в техния телевизор. Има специална ТЕМА, която е стикната като "Важна", в която се вижда, как сметките паднаха двойно, само с поправката на някои очебийни грешки, без да гарантирам, че няма и други.
Последна промяна от LazarGanev на пон дек 06, 2010 10:06 pm, променено общо 1 път.
srusev - специалист
Bobivan написа:
За 300 кинта моеш да си миеш чунките след пишкане..... :lol: :lol: :lol:
Много си сладкодумен, охо, според теб колко струва един проточен бойлер на газ и бутилката. :?
Bobivan - специалист
"Купих си двустаен , монолитен апартамент, ново строителство , има подготовка за газ. искам съвет и питам: към сегашния момент кое бихте ми препоръчали газ или ток да използвам за отопление и за топла вода."-Кое от ДИлемата на човека не ти е ясно?

:shock: :shock: :shock: :shock:
  • 1
  • 2

Тема "отопление на апартамента с газ или електричество?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: