ralev написа:Браво ! като за първи път е суперБлагодаря, Ралев! Надявам се следващия път да е в един финансово по-угодни времена и вече да е на собствената ми "хасиенда"!

panalov написа:Абе, тука ми намирисва на явна реклама майКакво ти намирисва, то направо вони на гадно скроена реклама
omarto написа:Аз прочетох темата но имам един въпрос.Ще правя и аз нещо такова измислица премислица от подръчни материали но се колебая какъв обков да използвам.Препоръчаха ми ето товаИзбора си остава твой, колега. От мястото, където пазарих детайлите ковано желязо имаха подобни обкови (като тези от линка предоставен от теб), но на мен ми се сториха скъпички и като начало вратата съм я заложил с най - обикновенна българска брава с прилежащ обикновен секретен патрон. Дръжките също са съвсем евтинки и обикновени (вижда се на една от снимките). Накрая вече не ми се давах кинти, щото ги нямаше, а и бързах да я монтирам, за да заградя дворчето.
http://bravite.com/bg/%D1%86%D0%B5%D0%B ... B2%D0%B5/2
panalov написа:Колега mladkal искренно се извинявам, моите почитания към теб и това скоето се занимаваш, но поста ми не е към теб а към omarto с бравите .Колега, приемам извиненията и почитанията. Не стоплих на време, че поста Ви с колегата Лазар Ганев е насочен към поста и линка с шилдовете.
Даже си мислех ,че някой мод ще разкара рекламата заедно с моя пост но...
Извинявам се още веднъж.
MamaMy написа:Някакво развитие с тая порта дали има? Има там някакви обещания за продължение?Не, приятел. Проекта не е "дълбококризисно" замразен. Портата като порта е отдавна завършена - т.е. финалните заварки са шлайфани, железарията боядисана в черно, а дървенията с някакъв лак (орех) на една русенска фирма. При все това имаше извесно провисване (все пак не е от най-леките метални конструкции) та във времето претърпя и една две корекции на ниво и подобни.
Може и да е дълбококризисно замразен обекта. Питам само от любопитство.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: