Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
ribnikolaevi - майстор
Тези дават доста добри цени, като за краен клиент, някой пазарувал ли е от тях: http://www.baumarket.bg/action/contactus/
Какви са впечатленията?
Магазин, като всички други - Практикер или Баумакс. Просто не разрешават да се разхождаш между стоката, а трябва да си я поръчаш предварително в касата им. Иначе са ОК и имат на склад. Закупих си от тях фасаден гипсофазер и фасадна вата. Направих си външните стени на втория и третия етаж на къщата от тях. Трябва да си от София ако искаш да ти доставят. Иначе трябва да си пратиш транспорт или да си го платиш. Аз си отидох с камиончето и си натоварих каквото ми трябва. Младежа, който ме посрещна е доста на ти с изолацията и кнауфа. Което е добре, щото щях да направя голяма глупост с едни шпакловки :)
ribnikolaevi - майстор
Малко късно ми отговаряш, но да добавя и аз, че това дето излиза в нета като Баумаркет си е Поларис.
Аз си ги поръчах през сайта, но нали си имам камион ме пратиха в един склад да го натоваря. Не съм задълбавал кой - кой е. За мен важното беше, че всичко е ОК. Мога да погледна фактурата, ако е важно.

Тема "склад на Баумаркет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: