Здравейте колеги,
преди време си купих електрожен на варненската фирма "Елжен" много добра машинка на за съжаление може да кара само електроди вежен. Та мисълта ми е дали мога да му сложа един изправител и да мога да заварявам и с други електроди Nord примерно. Някои ако може да ми даде схема ще сам му много благодарен.

преди време си купих електрожен на варненската фирма "Елжен" много добра машинка на за съжаление може да кара само електроди вежен. Та мисълта ми е дали мога да му сложа един изправител и да мога да заварявам и с други електроди Nord примерно. Някои ако може да ми даде схема ще сам му много благодарен.

.
 .
 ама работи. Да не говорим за изпълнение IP 23 което при ефтините китайци просто го няма...спирам дотук.
  ама работи. Да не говорим за изпълнение IP 23 което при ефтините китайци просто го няма...спирам дотук. После с моя фрониус работя и за хоби и за пари и съм горе долу наясно с нещата.Не съм някъкъв аматиор.
 После с моя фрониус работя и за хоби и за пари и съм горе долу наясно с нещата.Не съм някъкъв аматиор. При него се експлоатира единствено фрониус и кемпи.И разликата пак по негови думи от старите инвертори на кемпи и новите е от земята до небето.И това че маркова машина не дефектира,ама изобщо нее вярно.При него се търкалят 2фрониуса и 3кемпита с изгоряла електроника.
 При него се експлоатира единствено фрониус и кемпи.И разликата пак по негови думи от старите инвертори на кемпи и новите е от земята до небето.И това че маркова машина не дефектира,ама изобщо нее вярно.При него се търкалят 2фрониуса и 3кемпита с изгоряла електроника.