Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
boltik - специалист
Имам два въпроса.Единият е,как да влезя в менюто си и да разбера на какви честоти може да работи дисплея на лаптопа?
И вторият въпрос е следния следния:След преинсталирането на вистата основния бутон за включвчне и изключване остана да работи само на включване.Да отбележа,че ми инсталираха някаква по-лека версия на Вистата.Има и още въпроси обаче по-нататък.
Бай Член - специалист
Интересно, що не попита тоя 'майстор', дето ти е барал лаптопа?
Щото за нас остава нелеката задача да гадаем за какво се отнася питането ти.
dundurma - специалист
махни ГЛИСТАТА-ВИСТАТА
peter_m - специалист
Дисплея на лаптопа ти не работи ли само на една възможна честота
Бутона за включване трябва да се настройва някъде какво да прави при натискане когато е включен лаптопа - да не става нищо, да мине в стендбай, да направи шътдаун ... Възможно е това да става от някакво допълнително софтуерче на лаптопа (провери си дисковете), а не от уиндоус.
boltik - специалист
Ами предишната си беше Виста обаче дъщерята,кодато си ходи в БГ преинсталира РС-то и човека и казал,че ще инсталира по-лека версия.Вярно,че преди имаше някаква помощна програма на Ецера,а сега тази програма я няма.А защо питам за честотата на монитора.Защото някой беше написъл в нета,че ако поддържа мониторът 120 херца можело да се гледа 3Д филми на компа.Само трябвало дакупя някакви картонени очила.Вие какво мислите по този въпрос?
montoya - майстор
Очилата купуваш за 5-10 лева картонените и става работата, не мисля че 120 херца са пожелателни дори. Моя на лаптопа е на 60 при 1280х980 резолюция. Не си спомням точно при вистата как се стигаше до точно тая настройка, десен бутно върху десктопа и евентуално скрийн резолюция или пропъртис. Там вече се търсят адвансет опшънс и се цъка на таб Монитор. Ето при уиндоус 7 как изглежда
Изображение
Това е за вградена видеокарта, при теб може да е различно заради различната видеокарта, там също може да има контролен панел с тия опции за промяна.
Бутона за включване и изключване му се задават функциите от контрол панела - управление на захранването - активния план - адвансет опшънс
cvetanmu - специалист
Десен бутон на десктопа /персонализиране /разширени настройки/монитор
Изображение Изображение
Изображение
Изображение
boltik - специалист
Поддържа 60 Херца.Ако ми обясните как да копирам декстопа ще го копирам да погледнете и видеокартата.
cvetanmu - специалист
Натискаш бутон Print screen, след това отваряш Paint и натискаш Ctrl + V .

Тема "Очаквам помощ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: