• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
torbalan - Дървен философ
човека има желание да бачка, не е тръгнал да крадне...

като пита - отговаряме му ;)
jameson_2001 - специалист

МнениеПуснато на: Вто Ное 30, 2010 9:21 pm Заглавие:
И поредния тъп селянин искащ съвет започнал да се прави на тежкар няколко поста по-късно.

Говньо, по-добре млъкни че дразниш и то не само мен.

И как му помагаш на човека/трейд МАРКО/?.. нека и аз,нека и аз-Говньо, по-добре млъкни че дразниш и то не само мен.
Илиян Илиев™ - майстор
Ми да речем примерно, че щях да снимам подробно газовия грил, който ми пречи от доста време в гаража, но се поотказах лекичко, лигльо.
Колега stepoff , ако скипна някои поста, от които потръпвам от пог..са, ще изкажа скромното си мнение, че с удоволствие бих си купил пиле на електрически грил, и никога на газов, но такива вече не се срещат - защо не опиташ да си останеш "класически" ( пък то, "селянията" може и да узрее за това , кое е по-здравословно) :o
stivemaster - майстор
Ето ти отговор stepoff - първо с ролетка измери размера на камерата за да сметнем колко литра е.Второ кажи колко вата е фабричната инсталирана мощност.Трето трябва да се монтира тръбопровод 3/4" вертикален по корпуса на грила отвън с прецизен спирателен кран, отклонения сигурно 4 или 5 пак 3/4" хоризонтално на около 3см. от корпуса и на около 15 см. надолу от шиша.Хоризонталните тръби са перфорирани през 2 см. с отвори 3мм.
Всичко това едвали ще можеш да си го направиш сам така че извикай един техник от газова компания на частно и човека ще го спретне. Освен това имай предвид че ако човека е правоспособен това би ти помогнало ако пожарникарите се заядат с преустройството на гриловете - могат да те спрат като нищо.
  • 1
  • 2

Тема "Грил за пилета" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: