Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
bisplus - специалист
Най накрая ми остана време да скалъпя едно шкафче и за моята бяня. Не съм снимал целия процес но според мен става ясно за какво иде реч...

Прикачен файл

4.jpg
4
4.jpg (88.05 KиБ) Видяна 5626 пъти

Прикачен файл

33.jpg
3
33.jpg (37.98 KиБ) Видяна 5626 пъти

Прикачен файл

3.jpg
2
3.jpg (38.49 KиБ) Видяна 5626 пъти

Прикачен файл

2.jpg
1
2.jpg (40.19 KиБ) Видяна 5626 пъти

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (42.06 KиБ) Видяна 5626 пъти
bisplus - специалист
........

Прикачен файл

5.jpg
1
5.jpg (48.33 KиБ) Видяна 5620 пъти
svetliopi44 - Чирак...
Ееее супер е станало ... много ми харесва .
Дизайна всъщо много ми допада... браво за MDFа си трябва майсторство ... :respekt:
bisplus - специалист
Радвам се, че ти харесва! Всъщност цялата баня е мое изпълнение, но това е друга тема.
mita6kiii - специалист
Колега, моля те дай повече инфо.Как го боядиса и с какво?
kimito81 - помощник
Много добре, адмирации!
bisplus - специалист
mita6kiii написа:
Колега, моля те дай повече инфо.Как го боядиса и с какво?
Шкафа е от двустранно грундиран МДФ 18мм. След разкроя и зглобяването китнах всички фуги и винтове и заоблих всички ъгли с кантова фреза R3. Кръговете ги ноправих ръчно с оберфреза. Боядисах го като използвах бояджийски пистолет икомпресор. Първо грундирах с полиуретанов двукомпонентен грунд.....важно е до се наслои повече по ъглите и срязовете иначе после тези места остават грапави. Накрая боядисах с двукомпонентна полиуретанова боя.
mita6kiii - специалист
Кит за дърво ли използва или......
Колко ръце грунд и боя се наложи да направиш за да стане така равничко :2thumbs: ,лъскаво :2thumbs: изобщо евала :gott:
bisplus - специалист
Ползвах авто кит мисля, че беше BODY. Грундирах, после прешкурих с шкурка 320 но тъй като кантовете и ъглите несе загладиха добре, повторих грунда и след това две ръце боя през 1час.
Изрових някои снимки от ремонта на банята които може да видите тук http://bisplus.snimka.bg/?album;aid=556413;pid=21757410
root666 - специалист
Браво колега, много добре се е получило. Плочките са същите като моите :-)

Тема "Шкаф за баня от МДФ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: