Ел. инструментите. Консумативи.
valmet - специалист
ivanov6600 написа:
Имах Макита малка акумолаторна отверка която ползвах супер рядко и точно когато наистина ми потрябва ме предаде. Перфоратора Макита за 3 години не толкова интензивно ползване и точно когато трябваше реши, че не му се работи.
Имам два боша 2-26 7 години тежка и безмилостна експлоатация и никакъв проблем. Е как да си взема макита
Колега,би ли споделил кои модели на Макита те "предадоха"?
Питам от чисто любопитство.
Kumay - майстор
ivanov6600 написа:
Перфоратора Макита за 3 години не толкова интензивно ползване и точно когато трябваше реши, че не му се работи.
Как ти показа, че не му се работи? Интересувам се, защото обратната информация е важна за нас. А за HR2470T е много кът! Виж HR2470 са се връщали няколко.
Kasper - специалист
С акумулаторната машинка 6723 можеш да си чоплиш нещо, проблема е че и аз не се сещам точно какво - много слаб модел. Хубав е единствено комплекта накрайници. Резервнта баерия 16-17 лв. ама с тоя заряд 10 часа убиха рибата.
За 2470 и аз съм изненадан. По интересното е какво се случи когато отиде в сервиз и по-точно сподели в кой, че да си спестим главоболията и ние.
И Макита нямат завод в Турция, те и без това там само нергилета могат да правят ама май и тях в Китай са почнали да си поръчват....
ivanov6600 - специалист
Перфоратора беше на колегата и незнам от къде го е купил, а както си пробивах просто изпуши и спря.
Акумолаторната отверка не ме е яд, че се развали защото битовете които останаха ми вършат повече работа от самата отверка.
Гаранцията беше 1година и беше изтекла и така ми седи не съм я носил на сервиз. Купих си две малки Бошчета и вече 2 години газ до дупка и никакъв проблем.
Почти всичките ми приятели ползват само ел. инструменти Макита и са много доволни ама аз съм карък.
viko01 - специалист
Макитата е пълен та6ак.за кнауф4е за което не се изплолзва дупка по голяма от ф8 е идеална.
valmet - специалист
viko01 написа:
Макитата е пълен та6ак.за кнауф4е за което не се изплолзва дупка по голяма от ф8 е идеална.

:irre:
Така и така отново се оспами тема,я да Ви помоля-когато хвалите или плюете една стока(да речем),обосновавайте се бе колеги.
Много пъти хора които дори не са пипали даден инструмент се набутват с някое менте и после се оплакват от фирмата производител.
На обекта на който до днес работих,почти цяла бригада от 9-10 човека до последно си мислеха че шефът им е купил нов перфоратор Макита,но се оказа,че е модел 2402 :lol:
Kumay - майстор
Колега valmet!
Трябваше да уточниш за тези които само пишат, а не са купували машини, че 2402 пише на ментето на HR2450!
И съм на 99% сигурен, че и при колегата ivanov6600 е било същото!
Сменяли сме ротори на HR2020 и HR2450, обикновено кърти четки и работи! Повтарям работи! Но да изпуши в ръцете...
Последна промяна от Kumay на вт дек 14, 2010 7:58 pm, променено общо 1 път.
rolls - специалист
valmet написа:
...перфоратор Макита,но се оказа,че е модел 2402 :lol:
:? :? :?
Тоя модел май не съм го виждал ... ако въобще има такъв ...
valmet - специалист
Точно така!Всеки който е малко на "Ти" с дадена марка би разбрал че изобщо такъв модел(2402) на Макита не съществува,да не говорим ако попадне в ръцете му.
Та за това имах предвид в по-горния си пост-бъдете по-конкретни!
П.П.- Искам да уточня,че нямам търговски взаимотношения с марката "Макита"

Тема "Отзиви от Бош GBH 2-20d" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: