Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
emergency_bg - специалист
има ли някаква особеност, също така ще хване ли това фолио, което имитира дърво върху грундираната метална врата или трябва първо да се боядиса?
velsi - Почетен майстор
Хваща. Аз съм лепил. Но задължително притрий грунда с водна шкурка и прегледай за неравности, дори и малки. Фолиото е тънко и всяка неравност после си личи. Ако има нужда някъде китосай. Лепенето задължително след като намокриш със сапунена вода (вода+веро) отгоре надолу все едно лепиш тапет, бавно изкарвай внимателно въздуха.
Emerald - модератор
Защо не пробваш направо с фурнир? :?
leonardo_vd - модератор
Emerald написа:
Защо не пробваш направо с фурнир? :?
Да и си потърси да си купиш преса за него, втора употреба може да намериш за около 2000-3000лв.
Емералд, защо заблуждаваш хората. Това което казваш в домашни условия трудно става, камо ли да го направи човек който пита как да си залепи фолио.
Emerald - модератор
Кое му е трудното? :? Каква преса? Елементарно се лепи с ютия. Не е по-трудно от фолио.
nihonjin - специалист
Фолиото хваща на метална врата с грунд. Така ми е външната входна врата.
Вътрешната ми входна врата е пак метална. Дадох я на едни автотенекеджии, те я китваха, шкуриха и боядисаха с боя за коли и да ви кажа вратата стана като Мерцедес. На нея също и залепих фолио и хвана здраво.

Пояснявам, имам две входни врати една зад друга.
bisplus - специалист
Направо си унищожил Мерцедеса.... :lol: :lol: :lol:
Duke_BG - специалист
nihonjin написа:
Фолиото хваща на метална врата с грунд. Така ми е външната входна врата.
Вътрешната ми входна врата е пак метална. Дадох я на едни автотенекеджии, те я китваха, шкуриха и боядисаха с боя за коли и да ви кажа вратата стана като Мерцедес. На нея също и залепих фолио и хвана здраво.

Пояснявам, имам две входни врати една зад друга.
да бе я поясни след като е станала като мерц що я скри под фолио ??
той и грунда щеше да е префектна основа за фолиото

Тема "облепяне на външна метална врата с фолио" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: