• 1
  • 2
Съвети за начинаещи готвачи.
BAlexandrov - специалист
Не, просто се знаем с Милко :wink:
Тая мусака изглежда доста добре.Трябва да се пробва!. А що се отнася до холестерола риба, боб, никакви цигари, движение и ще забравите думата.
petrov_belota - специалист
Евала, колега !
Дори в учебниците ми по теория и разни рецептурници не е обяснено толкова добре !
А относно рецептата ще я пробвам веднага при първа възможност, щом почне следващия семестър :)
silllveto - Майсторица
BAlexandrov написа:
Не самия холестерол е проблемът :wink:

http://lichentrenior.com/milko-govori-z ... lesterola/

Та... четете ;) http://lichentrenior.com/
Супер, благодаря, търсех го този запис.

За мусаката, като женка ш`се изкажа - дето викат че една жена освен ... трябва да може и мусака да прави. :razz:
Та тва ми е най-бързата и евтина манджа. Размразявам каймата в МФ за 5 мин, през тва време ми е загрявам котлона и съм нарязала лука. Разбивам с вода каймата, качествена - некачествена, квато имам. Докато ги пържа тия работи съм обелила и нарязала картофите. Ако правя заливка не слагам домати.
Мама слага и гъби, пачи крак, тате ги бере, вървят си с мусаката.
  • 1
  • 2

Тема "Моята версия за мусаката" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: