• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
ArturDent - Почти Безобиден
Бях казал, преди време на съсед, който се занимава с климатици, че си търся нещо голямо, и той тая вечер цъфна с някаква промоция на Дайкин.

Daikin FTX/RX-50G 1500 лв.
Daikin FTX/RX-60GV 1800 лв (намален от 2800)
Daikin FTX/RX-71GV 2100 лв.

Да не се счита за реклама, просто споделям, на някой може да му е полезно. Все пак 1000 лв. по-евтино не е малко.
disem - специалист
Ми той първия толкова си струва.....
http://clima.dartek.bg/index.php?page=s ... &Itemid=30

А, и другите също... Сега видях. :?

Нещо промоцията куца! :lol:
Ами това са точно актуалните цени на промоцията ;), и точно на същата фирма в която работи съседа!
Нарочно не съм дал линковете за да не се счита за реклама. ;)
Извинявай ама 60 на Daikin (20-22-ка) за 1800 лв. преди месец щеше да го сънуваш само!
25 (9-ка) на Mitsubishi аз купих за към 1500 лв.
Добре.
Нека просто тия които се занимават с климатици да кажат има ли промоция (разпродажба) в момента или не.
Ако няма, да търкам темата.
dundurma - специалист
артуре,преди 10 дена Daikin FTX/RX-60GV 1800 лв струваше 1629лв.,но който и да си купиш-няма да сбъркаш.вчера поръчах най-големия за ЗАРЗАВАТЧИЙНИЦАТА.
velev-klima - специалист
До преди седмица две 60тката се продаваше на цената на 50тката тоест за 1500лв. Това беше поради недостиг на 50тки и 60тки които залежават.
disem - специалист
А някаква прИмоциика на нещо малко? Нещо шестичка, седмичка?
velev-klima, наистина ли има някави реални намаления - в сравнение с началото на есента или е само прах в очите ?
zdravko77 - помощник
Преди месец взех FTX50GV за 1360лв, вярно че на някои места го нямаше явно търсенето е голямо.
  • 1
  • 2

Тема "Примоция на Daikin ?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: