Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
petromaniq - специалист
Малко офтопик... навремето си бях направил преобразувател от 1.2В акумулатор към 9В. То с тези "6F22" доникъде не му излиза края. А по темата - как е на волтовите обхвати, (а и мА-от тук може да се направи извод за лоша връзка "пипалата").
Ники274 - специалист
mirk написа:
Не си струва инвестицията повече от една батерия, ако нещо се е прецакал си вземи нов.
Абе с китайчета от по 1лв ли бачкате бе хора :lol:
mirk - майстор
Ники274 написа:
mirk написа:
Не си струва инвестицията повече от една батерия, ако нещо се е прецакал си вземи нов.
Абе с китайчета от по 1лв ли бачкате бе хора :lol:
Не, с няколко китайци по 50 и нагоре лв. дори и при това положение не се занимавам да ремонтирам щото после трябва да го дам и на проверка за да му вярвам и работата става дебела. Гръмна ли някой директно нов.
А последно време китайците взеха да ги правят все по трудни за изгаряне. :cool:
Ники274 - специалист
Абе и моя уред е от 50 и нагоре,ама до сега всякак съм го мъчил и не мре.Даже е падал от високо,пукнат е корпуса и липсват малко парчета, но дисплея оцеля.Амперметъра няколко пъти сваля предпазители и нито един път не дефектира.Работи си добре и не се оплаква,освен като иска нова батерия де :lol:
mirk - майстор
Падане на земята от маса въобще не ги броя :lol: случвало ми се е и забравяне вън на дъжда, след подсушаване си работеше нормално.

Поразява ги най лесно обхват амперметър , сонди на амперметър и в контакта, повечето уреди нямат предпазител на големия токов обхват и му правиш директно късо съединение.
MamaMy - майстор
Откакто една каскада се изпразни през уреда ми за 175 лв и той даде фира, такива инвестиции не правя. От евтините до сега нямам изгорял. Все ги чупя или ключа дава фира.
petromaniq - специалист
Времената станаха такива, че вече е безсмислено ползването на скъпоструващи измервателни уреди. Един на базата на масовата 7106 върши работа (някои хора помнят Ц-20)...И аз потроших маса пари за мултиметри по 120$. Колкото и да е ... нищо вечно няма, а особено като става дума за инструмент - не както някои си ги държат само да се снимат с тях и да се хвалят че ИМАТ. Амортизират се в процеса на употреба.
darken_nz - специалист
Ами нищо вечно няма, но пък да вземем да купуваме и трошляците от по 5 лева, или от магазините за всичко по 1 лев ?
Имам един за около 50 кинта и един за сто и нещо.
Това толкова огромна инвестиция ли е ?
Като се прецака някой ще си купя нов.
Аз и отверки от най-евтините не взимам, защото се изяждат за нула време.
А да ви са се огъвали свредла като кашкавал и то от меко дърво дето го пробивам с ръце, с отвертка ?
Такива боклуци ли да ползваме ?
mirk - майстор
Като стана въпрос за свредла преди време попаднах на този сайт http://www.gwg-gabrovo.com/bg
Огромно разнообразие от металорежещи инструменти. Вече с австрийско качество, не че преди беше лошо. Гледам че има форма за заявка online.
petromaniq - специалист
Добре че "кусахме" от китайските, че да оценим родното.Само дето игли и ножици още не сме се научили да правим :lol: .

Тема "мултицет MS-8221 С" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: