Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Привет на всички.Моля за съвет относно една баня.Значи банята е с два сифона, искам да оформя два отделни наклона за всеки един.Десния сифон ще бъде за душа.По принцип искам да сложа преграда между душа и останалата част.Казаха ми ,че тези стъклени прегради се монтирали директно върху плочките,не е ли по добре да се направи праг?Благодаря!

Прикачен файл

DSC00658.jpg
DSC00658.jpg (133.44 KиБ) Видяна 7517 пъти
сола 180 - специалист
Аз мисля, че ще ти е много трудно да направиш отделни наклони на това малко място с тея големи плочки.Направи си едно прагче и си монтирай паравана.
Ето виж долу горе как съм го направил аз.

Прикачен файл

.jpg
.jpg (64.69 KиБ) Видяна 7496 пъти
bisplus - специалист
Задължително направи праг. И ако може вдигни тръбата за тоалетната защото така ще имаш проблеми после при монтажа на чинията.
Колега "сола 180'' от къде мога да ги купя тези прегради и колко на колко ти е кабината?Самия праг от какво се прави?
nanna_77 - напреднал
Виж това

Прикачен файл

097.jpg
097.jpg (17.4 KиБ) Видяна 7411 пъти
nanna_77 - напреднал
Прагчето е от итонг 5см
ebahti - майстор
Те :wink:

Прикачен файл

picture_004_125.jpg
picture_004_125.jpg (160.46 KиБ) Видяна 7405 пъти
chapara - майстор
Moже и без праг,просто да понижиш нивото на пода ,който ще е във кабината и обкантваш по-високата част с ъглова лайсна :wink:
dpp - специалист
ebahti написа:
Нещо такова ще е и в моята баня. Само се чудя с каква завеса да направя разделянето, не искам да е с душ кабина или твърд параван..Май ще си сложа обикновена мушама или друг материал за да не пръска като се къпе човек просто.. :cool:
chapara - майстор
dpp написа:
ebahti написа:
Нещо такова ще е и в моята баня. Само се чудя с каква завеса да направя разделянето, не искам да е с душ кабина или твърд параван..Май ще си сложа обикновена мушама или друг материал за да не пръска като се къпе човек просто.. :cool:
Ми тогава преработи отводняването и сложи сифона(само един) в ъгъла при душа(никога няма даго настъпваш,а наклоните ти се улесняват неимоверно :wink:

Изображение

Изображение

Тема "Съвет за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: