Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
resco - специалист
Здравейте и Весели празници на Всички!
Имам следните въпроси за климатик Мидеа MSF3-12HR:
- Когато работи, независимо дали е на охлаждане или отопление, след като се изключи от дистанционното, понякога остава един леко бучащ звук от вътрешното тяло? Възможно ли е, това да е от някакво реле и колко би струвал ремонта.
- Климатика когато работи на охлаждане издухва въздуха нагоре, но когато е на отопление клапата се обръща и въздуха се издухва надолу, а само при размразяване спира и обръща клапата. Разбирам каква е логиката, но въпросният климатик е точно над главата ми и леглото... малко е кофти да духа топъл въздих точно в главата ми... има ли начин тази клапа да се обърне, пробвах с дистанционното с Airsweep и там каквито бутончета имаше, но... не се получи!

Климатика е втора употреба и си работи иначе добре охлажда и топли дори и при -15, но ако можеше поне тоя бучащ звук след изключването да изчезне щеше да е великолепно!

Благодаря на всички, предварително и още веднъж ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

Прикачен файл

IMGP0805.JPG
IMGP0805.JPG (36.79 KиБ) Видяна 2045 пъти
velev-klima - специалист
Това евентуално е трансформатора 220 на 12волта за захранване на електрониката. Понякога трафовете лака им се напуква след време и ламелите почват да вибрират. Едно такова трафче може да се купи от магазните за 10тина лв.
resco - специалист
Благодаря! Явно ще се обърна към някой сервиз да го погледнат и ще се ремонтира.
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

Тема "Въпрос за климатик Мидеа MSF3-12HR" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: