Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
bobo1273 - напреднал
Търся парче-лист неръждаема стомана някъде в София.
Някой да е купувал и да знае от къде се продават.
Мен малко ми трябва като размер.
Гледах и по пунктовете за вторични суровини, но без резултат.
Може също така ако някой от форума продава някакви парчета неръждаема стомана ще ми е от полза.
piron45 - майстор
В Люлин на разклона за слепите има склад за неръждавейка, на Военна рампа също има склад.Продават всичко и ламарини и тръби и всякакви части.
sonny - помощник
колко голямо парчее ти трябва и каква дебелина? Имам парчета на 1,5мм дебелина,може и да помогна
bobo1273 - напреднал
sonny написа:
колко голямо парчее ти трябва и каква дебелина? Имам парчета на 1,5мм дебелина,може и да помогна
Здравей, пиши ми на лично, на email:bobo1273@mail.bg или на SKYPE bobura8.Може да помогнеш с няколко малки парчета. :-D
genkogenev - специалист
Опсс : Има разлика между "неръждаема ламарина" и "неръждаема стомана" . Първото ще го намериш във всеки склад за метали обаче с второто е по-трудно . Обикновено предлаганите размери са 1.24 м х 2.00 м или 1.00 х 2.00 . Габарита на платното зависи от дебелината .
bobo1273 - напреднал
На мен точно неръждаема стомана ми трябва и трудно се намира.
Надявам се на колегата по нагоре да ми съдейства с няколко парчета стомана. :-D
Bobivan - специалист
genkogenev написа:
Опсс : Има разлика между "неръждаема ламарина" и "неръждаема стомана" . Първото ще го намериш във всеки склад за метали обаче с второто е по-трудно . Обикновено предлаганите размери са 1.24 м х 2.00 м или 1.00 х 2.00 . Габарита на платното зависи от дебелината .
Майтапиш яко!!! :lol: :lol: :lol:

Тема "Търся парче-лист неръждаема стомана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: