• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
ida - специалист
Свещи от пясък:

Как се правят:
http://www.youtube.com/watch?v=P4NwzbEHA4c

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (25.35 KиБ) Видяна 26556 пъти

Прикачен файл

2.gif
2.gif (101.71 KиБ) Видяна 26556 пъти

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (31.63 KиБ) Видяна 26556 пъти

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (12.76 KиБ) Видяна 26556 пъти
masteradmin - майстор
Това ренде от филмчето е за гипскартон.
ясно все по этой теме
Последна промяна от rokosana на съб дек 26, 2009 2:30 pm, променено общо 2 пъти.
ida - специалист
Ами явно не се рони, защото след като се приготви свещта, излишният пясък се изчетква, за да остане гладка повърхността. А пък и една част просто залепва за восъка.

Прикачен файл

corporate.jpg
corporate.jpg (36.82 KиБ) Видяна 26489 пъти

Прикачен файл

make.jpg
make.jpg (13.69 KиБ) Видяна 26489 пъти

Прикачен файл

untitled.jpg
untitled.jpg (31.44 KиБ) Видяна 26489 пъти
masteradmin - майстор
Няма спор идеята е много яка. Само ако напишеш и как се приготвя парафина за свещите няма да е лошо.
ida - специалист
Ами аз лично разтапям остатъци от стари свещи или чаени свещи, които са много евтини в някаква консервна кутия направо на котлона. Става много лесно.Иначе съм чувала, че е по-добре да се прави на водна баня и може да си купиш специален восък и фитили.

Ето и една идея за свещ в портокалова кора, направена от восък на гранули. Мирише много хубаво и е още по-лесно. Купувала съм си такъв от магазин за сувенири.
ida - специалист
Ето и една идея за свещ в портокалова кора, направена от восък на гранули. Мирише много хубаво и е още по-лесно. Купувала съм си такъв от магазин за сувенири.

Прикачен файл

sand.jpg
sand.jpg (17.31 KиБ) Видяна 26469 пъти
ida - специалист
ТУК

Още един линк с подробни инструкции за пясъчни свещи, за съжаление на английски, но мисля,ч е и от снимките се разбира достатъчно.
ironlady - модератор
Определено е много оригинално и ще опитам и аз в къщи,а след това ще постна снимки от моята работа. :)
Sk4 - специалист
това много ми хареса... идеята си е бива.
  • 1
  • 2

Тема "свещи от пясък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: