• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 50
Ел. инструментите. Консумативи.
asen4o - специалист
И още един въпрос: кой магазин да избера Войнишки или Киров?
comunikator - специалист
Така като гледам каталога на Войнишки ми се виждат доста завишени цените на някой неща май по добрият вариант ти е Киров
Може да си ги поръчаш директно от магазина в Ловеч защото някои модели само там ги има и са по-евтинки там.
Имаха и някакъв основен представител май-беше Девимакс и там цените са добри.
Kumay - майстор
Зависи за какво ти трябва.
БУР2 250Е е добра машина, но 350Е е по-сериозна!
Без електроника не ти трябва, освен ако ще я ползваш само за миксер.Това, че електрониките са слаби са глупости!
Щом си от Благоевград, по-добре от Войнишки!
При закупуването, искай да ти запишат в гаранционната карта кога трябва да мине на профилактика! Условието на завода е на 6 месеца, но при нас при 2 години гаранция искаме профилактиката да е на дванадесетия месец. Не знам при Войнишки как е!
Дано да съм бил полезен.
П.П. Докато писах ти препоръчаха Девимакс! Недей, дори и за по-добра цена! При Войнишки машините са с ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД!
asen4o - специалист
Да се похваля , купих си бур350е.С нея взех свредла от 1 до 10 за метал и 4-8 за бетон, останалите ще си ползвам от стария куфар в които има доста свредла.Много съм доволен от покупката.Като поработя с машината ще напиша отзиви, надявам се, че те ще бъдат добри с оглед на прочетеното по нейн адрес.
Взех я от Войнишки.
Kumay - майстор
Честито!
Със здраве да се ползва! И никакво даване на съседи, познати и т.н.! :lol:
Армагедон - специалист
Kumay, какво искаше да кажеш относно произхода на машините предлагани от Девимакс. Взех си една, с гаранционната си карта.. в кашонче.... Мисля да си поръчам и флексче с обороти. Чаках, чаках от подаръците, ама нЕма...
Kumay - майстор
Не всички подаръци са читави! Ако ме разбираш какво искам да кажа :wink: !
rolls - специалист
Kumay написа:
На харизан кон зъбите не се гледат ... :wink:
mirk - майстор
Kumay написа:

Това да го разбираме ли че продават подаръците на хората на собствен риск за гаранцията. Ако например изкупуват машините на ниска цена не им е проблем да ги продават под тази на другите магазини и да си платаят гаранционния ремонт на няколко % примерно. :?
Kumay - майстор
:-# :-# :-# :wink: :-# :-# :-#
Без доказателства... не твърдя нищо!
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 50

Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: