Проявете вашата изобретателност.
sspoko - специалист
Може да опиташ и с фолио което имитира гравирано или матово стъкло дай да ти изрежат орнамента на плотер, ако е по сложен а и с малко сръчност може да си розпечаташ на принтер после лепиш листа върху фолиото с тиксо и с макетния нож. За проба виж за такова фолио в магазините за тапети например. Ако няма къде да го изрежеш пиши на лични мога да помогна.
solo5 - майстор
някое рекламно ателие ще ти направи надписа на плотер бързо и евтино :wink:
Тани - модератор
Идеята на този надпис е да светне , когато спре тока - помислил ли си за този проблем?
solo5 - майстор
да, затова трябва да е на автономно захранване
преди време имаше такива с луминисцентна лампа на батерии
като спре тока автоматично се включва
ArturDent - Почти Безобиден
Мисля си, че колегата не търси да направи аварийно осветление, някъкъв ефетен надпис, например "Направи си сам". ;)
nikel - специалист
Избираш си това което си харесал/картина,надпис,лого /,принтираш,вземаш перциглас,слагаш върху принтирания мотив,надраскваш по контура/с шило,игла,високоскоростна дрелка за гравиране/слагаш рамка,на долната част на рамката вграждаш тънка луминисцентна лампа и си готов.
За по добър ефект разделяш мотива на части,всяка част гравираш на различен перциглас,събираш перцигласите един до друг и получаваш картина с дълбочина на образа.
Поне аз ги правя от 20 год. по този начин.Наричам ги скрити картини.
Идеални са за подарък на роднини и приятели.
Да не забравя - светлосенките ги правя с различен вид шкурка.
marian1 - майстор
Ами като ги правиш от 20 г защо не качи и снимка а? Я слагай и на мъчи повече любопитстово ни :-D
mirk - майстор
Най лесно е с плексиглас, а надписа може да го нарисуваш и с цветни маркери или пастелни моливи, пак ще светят :lol: на принципа на планшета ако на някого му говори нещо :wink:
rockwall - майстор
интересувам се какво е перциглас

и Google не знае
nikel - специалист
Сега му казват: http://www.partners.bg/veralit/
За снимките много съжалявам, но правя скритите картини само за подарък.Когато отида в брат ми на гости ще снимам и ще покажа.

Тема "Даийте ми идея" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: