• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
mirk - майстор
Книжлето го имам купих си го по интернет подведен по заглавието му заедно с няколко други :lol: За нищо не става - общи приказки и картинки, от всичко по малко и накрая нищо :lol: :lol: не се набутвайте.

По същата логика мога да ви покажа тази книжка Самолекувайте се воала :lol: к'во ви трябват доктори.
darken_nz - специалист
Johny написа:
Критиците веднага ще кажат, че има остарели неща,
Напротив учебника изобщо не е лош.
Иначе всички сме чели и други.
То не се учи човек само с едно книжле.
Е не е лошо да има и нови неща, но никой не си прави труда.
Джони, всичко ново е преиздадено, даже не си играят да оправят и грешките.
:-D
А за проектирането е вярно, но в живота често се налага да избираме кабели и защити.
Да не говорим, че ако има някаква неточност трябва да се открие, защото познайте после кой ще е отговорен. (май не само проектанта :-D )
Виждал съм грешка в схема минала през комисия!
Не се учи в училище ей така за спорта.
crez - майстор
Браво Johny! Благодаря за труда който си вложил. Много си е гот книжлето. Достотъчно технически грамотен съм с негова помощ да си направя инсталацията на вилата. Разните проектанчета да духат супата, въобще не са ми нужни. :lol: Егати философията да сложиш 5 предпазителя 10 фасунги и 15 контакта.
gecata82 - специалист
едно време с в Електротехникума ни караха да правим проекти, по един на срок като почнахме с проект на собствения апартамент и свършихме с проект на производствено хале. Мога да ви кажа че съм ползвал този учебник за всичките ми проекти. Ако някои е правил такива проекти в училище нека се сети как се смяташе всичко и всички сметки се слагаха в проекта, а кажете ми сега къде го има това нещо вече в новите проекти. Много си е добър учебника, браво на колегата че го е качил.
fikata - майстор
Забрави да добавиш,че си ползвал и учебник "Електро-конструктивно чертане",защото освен обяснителна записка със сметки проектът имаше и чертежи...
  • 1
  • 2

Тема "Проектиране на ел.уредби в жилища" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: