• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 31
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
mim - специалист
аз само си обясних, какво ми се въртеше в главата
а дорде няма деца, няма и такива грижи, може да си клатите краката на ръба и да пийвате винце :-D
Fortune - специалист
n_a написа:
Fortune написа:
...може и без тази пътека, макар точно тя да носи много от дзен настроението.
Нищо дзен няма в тази пътечка. Има и не толкова измислени начини за впримчване на вниманието в подходящо настроение.
Предполагам е въпрос на виждане и по-скоро на усещане. Пътеката е важно нещо в източната философия, дали е стилизилана по един по-модерен начин или е възпроизведена буквално...
Затова и не е задължително да се хареса на всеки. Може би просто на мен ми този проект ми допадна като излъчване и като идея. Естествено на много би им харесало на пода гранитогрес и иноксови парапети комбинирани със стъкло.
Бих се радвала да споделиш твоите идеи.
Изобщо всички биха могли да споделят своето виждане като концепт, как най-добре би изглеждала верандата на този апартамент с този интериор. Освен, ако на собственика не му е досадно разбира се :)
ArturDent - Почти Безобиден
Galy написа:
На мен ми харесва. Какво за децата?
Камъните!
Направи го, покани няколко деца между 2 и 6 години и ще разбереш.
Всички камъни ще бъдат разхвърляни, навсякъде, а яко няма изхвърлени през терасата е чист късмет.
Това е първия вариянт на терасата Вече е готова и изглежда страхотно на живо и доста по различно от снимката Познавам собствениците на мезонета та за това пиша
Fortune - специалист
carina2006 написа:
Това е първия вариянт на терасата Вече е готова и изглежда страхотно на живо и доста по различно от снимката Познавам собствениците на мезонета та за това пиша
Предолагам, че е станало много приятно! Поздрави ги от мен за избора на дизайнер!
Незнам защо съфорумците реагираха толкова остро при положение, че повечето балкони представляват изнесени складове за всякакви отпадъци и непотребни неща много по опасни от камъните, а в останалите случаи просто са остъклени аквариуми с изнесени печки и газови котлони.
здравейте, скоро започвам подобен ремонт и бих искал съвет какво да правя с тераса 55 квадрата, ще кача и снимки тези дни..
Galy - специалист
Хайде, ще ми е любопитно да видя снимки от ремонта :)
Най-после имам време да пиша, това са снимките от апартамента , сложихме плочки в банята и гранитогрес в антрето и кухнята, купих латекса и скоро ще боядисвам...надявам се , чакам положителни температури

Прикачен файл

31012011192.jpg

Прикачен файл

31012011188.jpg

Прикачен файл

31012011186.jpg

Прикачен файл

31012011184.jpg

Прикачен файл

31012011182.jpg
shadowman - майстор
Не знам дали сте взели бойлер ама избягвай наще, аз си взех преди година Edesa и нямам проблеми, а други с Дипломат или Теси (забравих кой точно бе) вече имат дертове.
magi1m - помощник
Наще български бойлери са скапани.Тънки стени на вътрешното тяло,бързо ръждясват и протичат.Тънки жици,които дават късо,и въобще...колкото да вземат парите на хората.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 31

Тема "Ремонт, който продължава...дълго :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: