• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 50
Ел. инструментите. Консумативи.
comunikator - специалист
Това е финансова политика хубаво е ,че има такива хора та да усетим и ние малко далаверка.Незнам какво лошо има в това.Лошо е за другите търговци щото малко духат супата ;-))))
Kumay - майстор
Проба-грешка! :x Проба-грешка! :x Проба-грешка! :x :x :x
Далавера да има! :? Кой разбрал - разбрал! Млъквам!
asen4o - специалист
Аз да попитам , сега патронника ми е голмичък и не хваща най - малките бургии, с какво да ги хващам?(НЯКАКВА ПРИСТАВКА)
mirk - майстор
Не ти трябват никакви приставки. Навиваш тънка медна тел плътно около опашката на бургията и стягаш спокойно.
rolls - специалист
asen4o написа:
Аз да попитам , сега патронника ми е голмичък и не хваща най - малките бургии, с какво да ги хващам?(НЯКАКВА ПРИСТАВКА)
Че ти с по-малко от 3-ка какво толкова дупчиш?
asen4o - специалист
rolls написа:
Че ти с по-малко от 3-ка какво толкова дупчиш?
като пробивам дупка за да ми се завие винт в дърво по - безпроблемно го правя с по - малка бургия.
rolls - специалист
asen4o написа:
като пробивам дупка за да ми се завие винт в дърво по - безпроблемно го правя с по - малка бургия.
Мммм да. Прав си. Пък и не се цепят дъските ... ако е по-голям винта. За винт 5 аз понякога точно с 3-ка дупча.
mitko64 - майстор
asen4o написа:
Вариант е и поставяне на по-малък патронник в оригиналния от типа на тези, като на перфораторите. Друго решение е ъглова приставка с патронник.
asen4o - специалист
Ако може снимка на ъгловата приставка с патронник.
mitko64 - майстор
Няма ме много по линковете. Опитай в Гугъл с winkelbohrvorsatz. Имам същото като това на Conrad( кат. номер 815877) полско производство, купено от Германия от продуктите на Чибо, за около 10 евро.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 50

Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: