Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
bridge - специалист
Сигурно ви е познат проблема- маркуча за душа в банята се къса и протича. Вече сменяхме 5-6 броя за 2 години. Последния издържа 2 седмици и вече ми писна от тези боклуци. Моля, ако някой знае надеждна марка и от къде може да се купи- да сподели.
Изображение
smlxl - специалист
Видима, Видима и пак Видима и да си сигурен, че е оригинален. Моят е. От както правихме ремонт на банята през 2005-а не е сменяван и не е правил проблеми. Ако това те устройва си купи ...Видима. Дано да съм ти бил полезен. :rollsmile:

P.S. А ти ще споделиш ли какви марки си купувал?
BAlexandrov - специалист
Моят беше Видима оригинален с батерията и издържа 6 месеца...
Много зависи как се ползва, закачалката на душа, да не се пречупва...
bridge - специалист
smlxl написа:
P.S. А ти ще споделиш ли какви марки си купувал?
За по 4-5лв от практикер и бриколаж съм купувал. За марката не знам, последното беше само в пликче.
disem - специалист
Бронята се разглобява и се изважда китайския шлаух дето го слагат за маркуч. От магазина се взима качествен маркуч 8мм. и се сглобява по обратния ред. Цялата процедура струва 1-1.50лв. и маркуча става вечен. Пробвано!
Успех с майсторенето.
smlxl - специалист
bridge написа:
За по 4-5лв от практикер и бриколаж съм купувал. За марката не знам, последното беше само в пликче.
Бях почти сигурен, че нещо такова ще напишеш. И защо? Няколко пъти по 5 лв и да си беше купил най-скъпия маркуч до сега, като разбира се си спестяваш толкова много главоболия, билетчета за градски транспорт или бензин до Практикер/Бриколаж. Защо не проумеете, че вие сами ги карате да продават боклуци, защото има кой да ги купува, а после се оплаквате. Специално в Практикер съм виждал доста маркови неща на щанда за душове. Защо поне веднъж не си купи нещо марково?

А относно шестте месеца на Видимата няма да се изказвам, защото ти сам си дал няколко причини дето могат да скъсят живота на маркуча. Аз не че моя го държа във витрина, не скачам и на въженце с него, ама като казвам 5 години всекидневна редовна употреба си е така. Магазина на Видима близо до Попа - от там са взети 3 броя смесители, душ и маркуч. Всичките са монтирани по едно и също време. Но проблем! Друг магазин е Фантастико на Красно село - купувал съм от там маркуч и душ на Видима(за друг апартамент), но понеже са минали само 8 месеца безаварийна служба не смея да се хваля толкова с тях :razz: Къде ги намирате тия лоши продукти на Видима - не знам... Знам само, че ако купуваш от правилното място правилното нещо за правилната сума няма да сбъркаш. Успех в покупките за напред! :wink:
DLG - помощник
силиконов с алуминиева спирала /0173/

http://www.profesional.bg/print.php?act=search&cat=89 последния

с този индивид изкарахме около 1 година и... наложи се да сменим жилището....
BAlexandrov - специалист
И аз съм сега с подобен - изцяло гумен с шарка отгоре. Мисля, че е най-дуракоустойчив, но е доста твърд :|
stenmark - специалист
Аз съм същия и определено за сега съм най-доволен.Оригиналния най-много издържа,но после не ми се даваха толкова пари.Пробвах доста модела,а този го купих от Практис.
naasko - специалист
Ами и аз да попитам при мене металната спирала се измъкна иначе не е разплетена с какво ми предлагате да я залепа. Пробвах с канаколит, но изкара 3 къпанета и пак се измъкна

Тема "Търся читав маркуч за душ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: