Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
искам да си направя окачен таван с огледален ефект -идеята ми е да облека стериопорни плоскости с огледално самозалепващо фолио-но не съм сигурен дали ще се получи-някой може ли да помогне с идеи
viko01 - специалист
а защо не пробваш никелиран AMF с огледала 60x60
KnauFer - специалист
viko01 написа:
а защо не пробваш никелиран AMF с огледала 60x60
получава се доста добре :)
Ето снимка (снимано с телефон :( )
Изображение
stenmark - специалист
Toва до колкото виждам е VT15 конструкция/т.е. падащ борд/ и с огледални плаки. Клипина става по хубаво ,защото се виждат само плаки е разбира се това според мем.Само че човека пише за тънък вариант ,а по горния само плаките са окло 46лв и като сложим огледална конструкция направо замирисва на доста парички.Ако ще правиш нещо hand made по-добре купи хромирано фолио и облечи конструкцията и после си боядисай некакви плаки.
leonardo_vd - модератор
Това с фолиото много не ме радва. Едва ли ще успее да има нерви за изпълнението му. Много трудно се лепи ОГЛЕДАЛНО фолио. Капризно е на всякакви неравности по основата.
ПП. Малко оффф. Към автора на темата го моля да си смени аватара, защото е същия като моя и се бъркам /не само аз/
rohach - напреднал
растерен таван с огледални пана , другия вариант е опънат таван , има ефект , но и цената е добра
masterval - майстор
Това дето го мислиш за без пари няма да стане, твърде гърчаво ще е и няма да виждаш нищо :-D :-D :-D
Растерният с истински стъклени огледала е супер, докато не падне върху някого, а само така ще можеш да виждаш добре...
Аз бих я карал по-старому :knuddel:

Между другото, когато се редят много огледала едно до друго, почти няма как да са в една равнина, всяко гледа в различна посока, а това може много да те разсейва... Затова си поръчваш едно огледало например 300х400 см и го ковеш яко за тавана.
Илиян Илиев™ - майстор
Стената ли да изкърти за да го вкара вътре това огледало?
bulhomes2 - майстор
Преди да си закачиш огледалото на тавана помисли кой ще го чисти! В нас имам на една стена едни 2х1 м и жената го мрази. Представям си ако им кажа да направя тавана с огледало....
rockwall - майстор
bulhomes - вземи си джак ръсел териер

те скачат високо и ако се напръска преди скоковете с препарат за стъкла, може да чисти и тавана

Тема "огладален окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: