• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Пет и нещо - ако искаш такъв, който да гори всякакви пелети и има механизъм за почистване :)
srusev - специалист
И аз гледах на бош обикновените добре са ама искат хубав комин, пелетните искат хубави пелети, а атмоса си е инвестиция на сигурно> :cool:
Bobivan - специалист
Трябва ти камина ,не котел ...една от тези ще ти излезе колкото пиролизния...и няма да ставаш огняр... :lol: :lol: :lol:

http://www.div-impex.com/
filmatoplo - майстор
Таз -снимай котела на шефа си да видим как е свързан и монтиран , че издържа толкова -ще е поучително тук във форума.
tazz77 - напреднал
Свали си филма В52 За една подводница! В котелното му е същото! Не го давам за пример! Там са дузина помпи! Лампи клапи електроника и.т.н.! Луда работа е! Но ще го снимам! ОК
filmatoplo - майстор
Сега се запалих -ако пратиш снимки ще ти бъда благодарен :) тук или на filmatoplo@abv.bg
idakieff - специалист
според мен направо си мини на варианта термо помпа направи си подово където ще имаш плочки купи си конвектори вместо радиатори че натам отиват нещата.дървата и въглищата няма да поевтиняват а и все пак си е хамалогия търсене докарване и тн.пелетите поне при нас не виждам кой ще спре ментетата а и не са никак евтини .ако сметнеш котела плюс буфер и управление става дебела работа .сложи си тп и една не толкова скъпа камина в котелното в резерв и си гледай кефа
turistak - специалист
LazarGanev написа:
Пет и нещо - ако искаш такъв, който да гори всякакви пелети и има механизъм за почистване :)
може ли да споделиш модел?
аз се боря с едно фероли и последният кусур е засядане на пелети в металната тръба над горелката, едно пелетче засяда и другите след него :?
LazarGanev - "Велик майстор"
Ей го на - красавец, не се спира пред нищо, гори всякакви боклуци:
http://toplomarket.bg/external/products ... 2104200379
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Моля за съвет!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: