Всички имаме коли, нали ?
taran - специалист
eurogas написа:
И аз съм фен на тази технология с маслото.

Имам джипка Тойота, всяка година я качвам на канал и всички повърхностни ръжди отдолу ги напръсквам със спрей течна грес, после карам по прашен черен път, всичко се налепва с прах и защитава перфектно от солта през зимата. :yawinkle:
Същият ефект,може да се постигне с т.нар. течен парафин-консервационна вакса за затворени профили.Има го на спрей и на опаковки за нанасяне с пистолет.Това е съвременния вариянт на пълненето на праговете с масло,само че не е толкова гадно.
Същия продукт може да се ползва и по описания начин вместо течната грес.Даже не е необходимо да карате по черен път.
valmet - специалист
най-добре да вземем една баданарка и да омажем целите автомобили с битумен грунд.
stiv1961 - майстор
Ало,това е тема за ,,Опел".Да не се намесват французойки,италианки и тем подобни.Опела си е Опел-от където и да го погледнеш.
stan_slav - специалист
Chefo77 написа:
Лошото е, че Опел (GM) никога не са имали читав дизел, но винаги са пробутвали на пазара някаква недомислица, само и само да покажат, че могат да мислят на тема дизел.
И направиха по-добрия избор в новите си модели 1.9 CDTI, който си е 1.9 JTD на Фиат.
Chefo77 написа:
Между другото, има хора, които не ги интересува дали дадена кола се чупи малко повече или по-малко, защото търсят емоцията или комфорта. С риск да прехвърля тук спора от друг форум ... усещането, което имаш в една стандартна Алфа, го нямаш в нито едно VW или Опел. А за комфорта на френските среден клас лимузини - или хубаво или нищо. :wink:
:2thumbs: за Алфа :)
Chefo77 - майстор
stiv1961 написа:
Ало,това е тема за ,,Опел".Да не се намесват французойки,италианки и тем подобни.Опела си е Опел-от където и да го погледнеш.
Мда... Много често му и личи :) :)
25th Hour - специалист
Аз малко да поразсъждавам в тая тема а и в раздела като цяло....

Темата е повече от шеговита, но и сериозна... как да увековечим Опела.

Сериозна фирма ли е Опел- определено ДА. Прави не лоши автомобили, за парите си добра сделка.

Може ли Опел да се сравнява с БМВ, Мерцедес, Ауди- най-вероятно НЕ. Няма коли във високия клас, качеството не е на ниво в по-старите модели, няма големи и мощни мотори и най-важното- ОПЕЛ имат отчайваща липса на имидж на производител на луксозни автомобили. Одавна е така и дълго време ще продължава. За това са си виновни само ТЕ и никой друг...

Въпреки това през годините марката е показвала, че прави издръжливи двигатели и ходова част, не лош дизайн / като за немска техника/ и се цени от хората със средни доходи...

Тук в тоя радел се начетох на глупости...

първо изчетох всички лафове на пубери по форумите как Опел ги гони ръждата и.т.н. простотий...

второто- почти всяка тема в която човек пита за нещо има мнение към съответния автофорум, да не говорим, че ако въпроса е дали да си избера гуми или чистачки или каквото и да е темата автоматично се превръща в тема от сорта 'АЗ КАРАМ ОПЕЛ ЗА ТОВА ОПЕЛ" или " АЗ КАРАМ С ГУМИ ДЕБИКА ЗА ТОВА КАЗВАМ, ЧЕ ТИЯ ГУМИ СА ОК"

Идеята ми е малко повече да се наблегне на експертното отколкото на чисто фенското...

Хората правят тестове, къде обективни, къде субективни, по форумите стотици хора имат теми със силните и слабите страни на автомобилите си, какво им харесва и какво не.

Има теми за части от - до!

Когато човек пита за нещо специално в този подфорум се надява да получи обективно мнение а не линк към нещо....

Тема "Как да увековечим Опела" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: