• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
Делян - специалист
Здравейте,
празниците свършиха и трябва да се залавям за работа :roll:
Проекта ми за кухня е почти готов, но се появиха някои дребни детайли, които искам да уточня с ваша помощ. За което предварително благодаря.

1. Първата ми питанка е за вашите впечатления от услугите на фирма Интериор-И. Получих доста изгодна оферта за разкрой и кантиране от тяхна страна, но почти 2 пъти по-ниската цена в сравнение с Хосе например, малко ме озадачава (да не би да е за сметка на качеството). В същото време, от фирмата купих някои механизми на Блум и останах доволен от обслужването. В сайта на Рали-М телефоните и адресите за Варна водят към тази фирма. Вероятно са техен официален представител. Та, ако имате впечатления - споделете. Доколкото разбрах имат представителство и в София.

2. Междувременно от сайта на Хосе се спрях на ПДЧ на Wodego. Предполагам, че ще е качествено, щом пише Германия :-D Вашето мнение?

3. Забелязах, че гърбовете, които се продават са с ширина 650 мм. Аз съм предвидил разстояние м/у горните и долните шкафове 600 мм. Какво да правя с тези 50 мм, които остават? Ако ги подпъхна под горния ред шкафове ще ми избягат всички размери, защото съм използвал всеки сантиметър пространство (като съм предвидил кривите стени). Ако увелича разстоянието на 650мм горния ред ще отиде много близо до тавана и ще лъсне кривината му :x Спрял съм се на вариант с отрязването му на 600 мм. Правилно ли е това?

По-натакък сигурно ще имам още въпроси, но стига толкова засега. И отново благодаря за всички конструктивни мнения.
Smarin - специалист
няма никакъв проблем да отрежеш обръщащият гръб на 600 (единственото ограничение идва от изискването за височина между плота и абсорбатора)
Делян - специалист
Благодаря за мнението. Аспиратора съм го купил и с него нямам грижи.
Очаквам мнения и по т.1 и 2 :wink:
bayan - специалист
аз позвах стиленс /от цирковата към в.мелница /нямам оплаквания и цената една идея под другите които съм гледал.Тази дето питаш не я знам и нямам мнение. А загръбчето, долните шкафове повичето които съм виждал са дълбоки 50см а плота 60см та можеш да го пуснеш и до дето стигне, при мен не се вижда от края .Плота го упрях в гръбчето и после водобрана.
успех

п.п.ако може някой който е в час да каже каква е идеята на тази кухина за която споменах че в магазините за готови модули ма гледаха умно на този въпрос, па оште ми е чудно
kobutan - специалист
какво имаш предвид под това че Интериор-И ти предлага по евтини плоскости от хосе?
колко струват плочите на Wodego?
тука може да видиш егер колко струват
http://www.dimboss.com/bg/home/pgxso-br ... 1%82%D0%B0
shadowman - майстор
Май искаще да кажче, че в Интериор И взимат 10-15 лева на плоча, а другите може да взимат на детайл и като всичко друго и това си има + и -.
Делян - специалист
Точно това исках да кажа... Но междувременно дилемата е вече разрешена - избора е направен. Оказа се обаче, че овални детайли не режат. Сега трябва да търся друга фирма за тях. Някой да предложи нещо?
Здравейте момчета!!!
За да не отварям нова тема, която само да пълни форума пиша тука.
Предстои ми изработка на нова кухня но за сега нямам точно виждане за проекта. Искам да помоля за идеи а може би и за проект.
Бих си платил за проекта стига да си струва.
Кухнята ще трябва да е ъглова а размерите са: 210/250см, а разположението на долните шкафове трябва да е в този вид!!!
Предварително благодаря за помоща !!
Предварително се извинявам за грозната скица.

Прикачен файл

tefan.jpg
tefan.jpg (30.16 KиБ) Видяна 7192 пъти
bisplus - специалист
Каква височината? От каде си?
Smarin - специалист
Остави скайп на лични и ще ти изпратя едно примерно проектче (обичам да редя кухни )
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Питанки за кухненски проект" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: