• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 34
Всички въпроси за вилата.
JuliS - специалист
Здравейте,
тук сме , не сме се загубили... просто решихме, че след като ще имаме нова къща таз година...е хубаво да вземем да се венчаем... /вече миналата година! :-D По повод за черпене всяка година
Ето ни и нас:
http://album.svatbata.bg/images/users/1 ... fresh=3324
сега по същество...
готови сме изцяло с изолацията на къщата. Сега следва трудната част- банята. Идея си нямаме още какво да правим...затова предимно четем и планираме. Но от следващата седмица ще вземем да "размразим обекта! :-D Междувременно се сдобихме по празниците с кухненско обзавеждане и секция за дневната :-D взехме ги на прИмоция от Явор и Арон. Поръчах тапетите и планирахме разположението на мебелите и уредите!
Живот и здраве скоро ще показвам пак!

П.П. Hool, за съжаление сбъркахме и не записвахме разходите. Отчитам го като огромна грешка. Просто като се завъртеше някой лев - купувахме материали. Тук е момента да спомена...че тухлите ги купувахме по 40-50бр.. през ден -два... ама...криза братче - какво да правиш! Сега за вътрешното отворих тефтера...ама късно късно!!!!
ArturDent - Почти Безобиден
JuliS, честито....
hool написа:
...колко пари сте вложили до тук...
А за това - аман на мен ми писна само от въпроси, ама колко струва. Струва от.... до.... Има толкова неизвестни...

За hool - явно питаш за цената на квадрат, а тя е: от 300 до 3000 лв. на квадрат, която се мени в годините.

П.П. Бих отговорил на конкретно питане за ценя на еди какво си, но не и за целия строеж. JuliS, съжалявам че оцапах темата.
JuliS - специалист
Здравейте,

Честит ни нов интерфейс на форума. :-D
Ние все пак размразихме обекта. То като има инсталация...лесно. Включваш печките - и добре :-D

Не започнахме от банята....а от спалнята...вече имаме тапети и ламинат
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
естествено... матрака на земята е без легло.... :-D ама още не сме стигнали до мебелите
сега започнахме дневната...
Изображение
Изображение
JuliS - специалист
Изображение
грубо оформяна на свода и нишите... има още работа по тях... гредите също тепърва ще се третират
Изображение
"обшиване" на вратата с гипскартон
Много хубаво е станало, Абонирал съм се за темата и получавам имейли когато има нещо ново тук. :supz: =D>
bambam2k - специалист
Много хубаво е!!!
От къде ги събирате толкова идеи, дори за детаила
тия пискюли са много забавни, полилея от хартия ли е

харесва ми майсторлъка как са наредени плоскостите от стиропор
и не само

БРАВООООО
Вече е много много много повече от бунгало.
Дай боже всеки му може да си създае такова "бунгалце"
JuliS - специалист
спалнята е романтична. Такава и е идеята. Спалня под покрив в кънтри стил. Затова е с розичКОв и дантелен привкус :-D Пискюлите също са част от романтизма...но няма вероятно да стоят там. Понеже все пак не е дозавършено само съм ги закачила :-D Както и импровизираната антена от тел...в ъгълчето.
Лампата е от РVС - по скоро полистирол 1мм. Много интересен акцент според мен. Има и още такива дребни акцентчета...но не искам да ви ги показвам докато не стане готова спалнята като цяло. Чакам да се стопли че да боядисам парапета, скрина и леглото в бяло. Както вероятно ще сменя первазите на пода с бели. Яд ме е че не се сетих че в нашият случай подовите первази не затварят ламината а стените като визия.
Последна промяна от JuliS на вт фев 08, 2011 12:10 pm, променено общо 1 път.
Georgi_G - специалист
Поздравления хора! Благородно Ви завиждам!
Изчетох цялата тема и държа да отблежа, че с този ентусиазъм и постоянство сте в състояние да ме хвърлите в размисъл за подобно начинание, въпреки, че винаги съм считал този вид разходи за съвсем излишни и предпочитам, когато имаме пари над бюджета, да ги харчим по екскурзии вместо по ангажиращи време и грижи материални активи.
Желая Ви здраве и късмет!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 34

Тема "Вече не питам за бунгало - а за нещо повече!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: