• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
radoraev - специалист
freeborn написа:
Много яко , голяма идея ... как не се сетих :headbash: А като завивам гипсо картона дали няма да ми се изсипи на главата като ми са хлабави проклетите рапиди
Как ще ти се иссипе като ти давам идея в която УД-то испълнява ролята на рамо или как да го кажа---държи точно в тази посока която ти е нужна а именно---нагоре--надолу
Уф ама кат та прасна по главата щи кажа :-D :lol: :lol: :lol:
freeborn - напреднал
А и аз пробвах с нитачката ама ми се стори по калпаво и я оставих за другаде. Искам консултация рабира се ама незнам какво да питам.

Прикачен файл

1234.JPG
1234.JPG (4.64 KиБ) Видяна 3920 пъти
Последна промяна от freeborn на чет май 31, 2007 12:07 am, променено общо 1 път.
radoraev - специалист
freeborn написа:
А и аз пробвах с нитачката ама ми се стори по калпаво и я оставих за другаде. Искам консултация рабира се ама незнам какво да питам.
Сега ще ти го нарисувам да ма споменаваш с добро

Прикачен файл

DSC01067 (Small).JPG
DSC01067 (Small).JPG (38.15 KиБ) Видяна 3915 пъти

Прикачен файл

DSC01065 (Small).JPG
DSC01065 (Small).JPG (28.38 KиБ) Видяна 3915 пъти

Прикачен файл

DSC01066 (Small).JPG
DSC01066 (Small).JPG (21.55 KиБ) Видяна 3915 пъти
Последна промяна от radoraev на чет май 31, 2007 12:19 am, променено общо 1 път.
evdoki - специалист
freeborn написа:
просто май съм с не каквито трябва рапиди. Кажете ми утре какви да си купя
Не купувай рапиди, а копчета за снаждане на металните профили - няма да превъртят.Или както казаха velsi и bisplus с попнитове.Идеята на Радо е много добра ползвай и нея.Успех
freeborn - напреднал
Питах още преди два дена за тези копчета в големите магазини, Masterhaus бриколаж и още един но нямат такива неща ми казаха. И се бях отказал да ги търся. От бургас съм тука има ли някъде? Оооо сега загрях кое казваш да ми се изсипи ... Нямах предвид конструкцията ,а като хвана гипса с тез рапиди и като превъртат ( което се случва с тех при захващането на профилите) дали няма да си излезнат обратно защото гипса тежи все пак а те мойте излизат си на ръка дори при бутане навън
radoraev - специалист
freeborn написа:
Питах още преди два дена за тези копчета в големите магазини, Masterhaus бриколаж и още един но нямат такива неща ми казаха. И се бях отказал да ги търся. От бургас съм тука има ли някъде? Оооо сега загрях кое казваш да ми се изсипи ... Нямах предвид конструкцията ,а като хвана гипса с тез рапиди и като превъртат ( което се случва с тех при захващането на профилите) дали няма да си излезнат обратно защото гипса тежи все пак а те мойте излизат си на ръка дори при бутане навън
Еми и аз съм от Бургас :-D приятно ми е
Абе я ги снимай с телефона тея рапиди--има нещо гнило тука
freeborn - напреднал
Разбирам ти скиците перфектно но ми трябва място за маркуч ... мн мн съжелявам дето не споменах по рано и затова искам да покрия първо целият таван и отдолу да пусна втори левел на 10 см и 50 широчина.Като сожа борд 5 см като оставя място 5см да ми свети маркуча. Посредата квадрата ще ми е цял и ще се възползвам от тези скици щото това не ми беше ясно.Нямами го телефона щото жена ми го прибра пак но утре ще ги снимам. Радвам се че си градски :) Кажи от къде да взимам копчета че не знам такова място. Благодаря ти за всичко дотук. Имам да черпя бира или каса :) А и само да попитам още нещо глупаво за вас ми се струва ... но ... Куките отгоре се огъват а отдолу се огъват и как се хващат за ЦД ?
radoraev - специалист
freeborn написа:
Разбирам ти скиците перфектно но ми трябва място за маркуч ... мн мн съжелявам дето не споменах по рано и затова искам да покрия първо целият таван и отдолу да пусна втори левел на 10 см и 50 широчина.Като сожа борд 5 см като оставя място 5см да ми свети маркуча. Посредата квадрата ще ми е цял и ще се възползвам от тези скици щото това не ми беше ясно.Нямами го телефона щото жена ми го прибра пак но утре ще ги снимам. Радвам се че си градски :) Кажи от къде да взимам копчета че не знам такова място. Благодаря ти за всичко дотук. Имам да черпя бира или каса :) А и само да попитам още нещо глупаво за вас ми се струва ... но ... Куките отгоре се огъват а отдолу се огъват и как се хващат за ЦД ?
Сдържам се да не те нахокам---във форума има всичко-о-о-о
просто трябва да се четат темите---както и да е :?
Абе човек...ти в средата ще имаш ли падане както е на рисунките с програмката или само отстрани ще имаш скрито осветление........
В която и железария да отидеш до пазара(краснодар) ще си купиш некви види за метал-кво кат не са копчета
В бургас има 100 склада за гипскартон---на луд ма прайш май
Никакво покриване на целия таван--разгледай ми рисунките и помисли малко
Като ти продаваха профили не те ли питаха--господине с какво ще ги захващате?

Прикачен файл

DSC01068 (Small).JPG
DSC01068 (Small).JPG (29.97 KиБ) Видяна 3906 пъти
freeborn - напреднал
Вай как го измисли мястото за маркуча направо не е истина. Определено си майстор на гипса. Благодаря ти още веднъж че ме светна как да го направя , нямаше да го измисля сам. Нооо винаги има едно "но" Аз ще слагам вата над гипскартона та няма ли да зе запали от отделяната топлина на лампите, нама ли да искат място за да може да се разсейва топлината? Става дума за 6 лунички по краищата.

Прикачен файл

dsc01068_small_136.jpg
dsc01068_small_136.jpg (45.31 KиБ) Видяна 3900 пъти
radoraev - специалист
freeborn написа:
Вай как го измисли мястото за маркуча направо не е истина. Определено си майстор на гипса. Благодаря ти още веднъж че ме светна как да го направя , нямаше да го измисля сам. Нооо винаги има едно "но" Аз ще слагам вата над гипскартона та няма ли да зе запали от отделяната топлина на лампите, нама ли да искат място за да може да се разсейва топлината? Става дума за 6 лунички по краищата.
:? Друг начин за скрито осветление освен този няма(само да те светна)
За ватата няма страшно--няма проблеми
Обърни внимание на рисунка DSC01067
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Тема "Захващане с рапида" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: