Всички имаме коли, нали ?
vekarata - специалист
То е като да случиш на читава булка. :lol:
Добрия газаджия гради хуабво име и му се носи славата, а на булката ако и се носи славата...бегай... :lol:
Хубавото на Фобос, е че можеш да си го сложиш в София или Плевен в техните сервизи, а после за смяна филтри можеш да ходиш във всеки сервиз, който работи с тях. Другия вариант е да видиш във форума на Опел, народа от кой сервиз е доволен в Стара загора или Пловдив и да отидеш там. БРЦ, Стефанели, Ланди Рензо, Ловато, каквото и да е газовото - настройката е важна и монтажа все пак да е читав.
Chefo77 - майстор
Колега, чувал съм хубави работи за някакъв майстор в Търново. Дори от цяла България ходели при него да монтира и настройва системите. Ако си заинтересован, ще потърся координати на човека.
vekarata - специалист
Скоро може би.Все още съм без кола.Благодаря за съвета и предложението.
root666 - специалист
Да се похвалиш като се сдобиеш със Зафирата, че и на мен много ми харесват.
crez - майстор
Аз вече ти дадох информацияhttp://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... c&start=90 мисля че имат и сайт порови се в гугал.
MamaMy - майстор
От плевенските газари на Фобос се вардете. Един от добрите им майстори вече не е при тях. Работи в Гърция. Плевенчани ходят да си правят уредбите в Ловеч.
eurogas - специалист
Газовите инжекциони Фобос са изключително качествени, при нас ги монтираме от две години и се представят отлично, софтуера наистина е много богат, има възможности каквито никоя друга марка не предлага на едно място, точно затова е много важно монтажника да си разбира работата, и да може да работи с този софтуер....иначе нищо не става.

Принципно колегите са прави, търси си добър сервиз, марката на газовия инжекцион не е толкова важна. :)
masterrichi - специалист
Спомена че колата ще е семейна,но най безопасна ли е кола с газ или метан,аз бих ти препоръчал дизелова версия и по точно двигател ISUZO.По опростена електроника,по голям въртящ момент на ниски обороти ,пъргава почти като на бензин,икономична 6/100 градско и най вече безопастна за семейството ти.На бензиновата версия слабо място са им компютрите тъй като са закрепени на двигателя и от вибрацйите се скапват масово.
eurogas - специалист
Незнам каква опасност виждаш в газифицирания автомобил, у нас повечето "семейни" коли са газифицирани, включително и моята, жена ми вози бебето ето с тази газифицирана кола която съм нарекъл "детевоз", трябва да ти кажа че нямам никакви притеснения.

Прикачен файл

бебе.JPG

Тема "Покупка на кола втора употреба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: