Всички имаме коли, нали ?
masterrichi - специалист
Естественно е че ще се дразниш нали това ти е бизнес,но можеш ли да гарантираш за всички твои колеги които си оставят ръцете.И не ме обиждай че пиша глупости,моят бизнес са също колите и по точно автоелектрониката и съм се нагледал на какви ли не простотий от газаджий.
eurogas - специалист
:wink: :wink: :wink:
Последна промяна от eurogas на пон яну 17, 2011 7:31 am, променено общо 1 път.
masterrichi - специалист
Аз като ти гледам постовете и аватара ,ти май с в този форум за да си правиш безплатна реклама.Извинявам се на автора ако съм му оспамил темата,но нали затова е форум всеки да си изказва мнението макар и неизгодно за някои.
eurogas - специалист
:) :) :)
Последна промяна от eurogas на пон яну 17, 2011 7:30 am, променено общо 1 път.
masterrichi - специалист
Всеки си има глава на раменете да мисли преди да купува кола и си носи сам отговорноста.Ще ви кажа за случаи които нямат общо с темата,става въпрос за колите втора употреба.Масово търговците купуват ударени коли с гръмнали част от аербеците и ги въстановяват частично като имитират възглавници с един резистор или пък връзват лампата която мига за авария към тази на маслото.Тежко им на клиентите които си купуват замаскирани коли и не дай си боже стане катастрофа.
Chefo77 - майстор
masterrichi написа:
Всеки си има глава на раменете да мисли преди да купува кола и си носи сам отговорноста.Ще ви кажа за случаи които нямат общо с темата,става въпрос за колите втора употреба.Масово търговците купуват ударени коли с гръмнали част от аербеците и ги въстановяват частично като имитират възглавници с един резистор или пък връзват лампата която мига за авария към тази на маслото.Тежко им на клиентите които си купуват замаскирани коли и не дай си боже стане катастрофа.
Точно. Бедна ви е фантазията какво влиза и как изглежда в последствие :)
Включително и от така жадуваната Германия.
vekarata - специалист
Колеги не окипазявайте моля, моята тема: "Покупка на кола втора употреба" [-X
masterrichi - специалист
vekarata написа:
Точно това е по темата ,човек трябва да се запознае с всички измами които ги има по автокъщите,да не говорим че 95%от колите са с превъртяни километражи.
vekarata - специалист
За това си прав,само не се карайте. =D>
gattaka - специалист
masterrichi написа:
vekarata написа:
Точно това е по темата ,човек трябва да се запознае с всички измами които ги има по автокъщите,да не говорим че 95%от колите са с превъртяни километражи.
Аз мисля,че са 100%! :lol:
Да не говорим,че няки коли ги въртят още в чужбина!Затова аз вече километри не гледам!

Тема "Покупка на кола втора употреба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: