• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
jdraganchev - специалист
Купих си комплект свредла за метал Бош, имаше ги абсолютно същите между другото с марка Метабо.
Какво се оказа обаче, при първата дупка, бургията 3.5мм се скърши на две. Все си мислех, че комплект свредла за около 30 лева трябва да издържи малко повече. Не пробивам за първи път, и не съм я счупил от некъдърност! Дайте идея, от къде да се снабдя с качествени такива, рядко си ползвам инструментите, но искам като потрябва да съм сигурен, че ще си свърша работата. Наблягам на качеството а не на количеството. Къде и какви ?
rolls - специалист
Аз напоследък ползувам едни на PROJAHN и съм доволен.
jdraganchev - специалист
rolls написа:
Аз напоследък ползувам едни на PROJAHN и съм доволен.
Прочетох добри отзиви за тях, какви други качествени има?
valat111 - специалист
Колега jdraganchev от кой град си? Не каза купи си МАКИТА, и всичко ще ти е ОК!
mirk - майстор
jdraganchev написа:
Купих си комплект свредла за метал Бош, имаше ги абсолютно същите между другото с марка Метабо.
Какво се оказа обаче, при първата дупка, бургията 3.5мм се скърши на две. Все си мислех, че комплект свредла за около 30 лева трябва да издържи малко повече. Не пробивам за първи път, и не съм я счупил от некъдърност! Дайте идея, от къде да се снабдя с качествени такива, рядко си ползвам инструментите, но искам като потрябва да съм сигурен, че ще си свърша работата. Наблягам на качеството а не на количеството. Къде и какви ?

Български, китайските не струват, нищо че пише Бош или нещо друго известно на тях.

http://www.gwg-gabrovo.com/bg
http://www.vidia-v.com./HTML/index_bg.html
EDI - майстор
И руски също, все още се намират в някои магазинчета.
zimel - специалист
Аз ползвам от тези жълтите и на Хилти, като от вторите съм много доволен, ама са и по-скъпи.
madsnake - специалист
Kumay написа:
Alpen!
Подкрепям с 2 ръце!
dtmf - специалист
Произвеждат ли се бургии около 0.5-1 мм, за винтоверт със захващане шестограм?
Отдавна търся такива за пробиване на платки.
  • 1
  • 2

Тема "За свредлата / бургиите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: