Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
JuliS - специалист
Не видях такава тема...ама и с новият интерфейс трудно се ориентирам... ако се повтарям - моля да ме извините! :roll:

видяхме в едно списание баня с ламперия. Изглеждаше страхотно.... В Практикер видяхме РVС ламперия различни широчини и цветова гама. Хареса ни!

Какво ще кажете вместо фаянс да се полага ламперия???Имате ли опит и наблюдения относно почистване?
toni_g79 - специалист
Най-важното е да не попада влага зад ламперията!!!
JuliS - специалист
а това как би могло да се случи????Попадането на влагата зад ламперията де :?
jekasus - майстор
Интересно , как ще се изпълни връзка стена-под . Ако с онези ъглови елементи, мухъла е гарантиран.
JuliS - специалист
ми в практикер ни предложиха точно ъглови елементи...което нас не ни удовлетвори. Обаче попаднахме в Кауфланд на лепящ ъглов перваз. Има щироки и тесни. На картинките е показано както ламперия и ламинат , така и за водобрана на кухненско протче- гръб....
Последна промяна от JuliS на пон яну 17, 2011 8:38 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
Ако още си настроен позитивно за ламперия, купи си Саво срещу мухъл.
JuliS - специалист
jekasus написа:
Ако още си настроен позитивно за ламперия, купи си Саво срещу мухъл.
:-D събирам мнения за сега....
ВСЕ ОЩЕ...не съм чула нищо негативно нито позитивно. Водим разговора с по едно изречение не показващо нито +сове нито - нуси

Ще ми бъде от полза всяко мнение. А време за банята...имам достатъчно... в близките 2-3 седмици не ми е актуална
toni_g79 - специалист
Да се предположи,че няма да просмуква вода и пари зад ламперията,тогава от топлината дали не е възможно да прави конденз зад ламперията :?
JuliS - специалист
toni_g79 написа:
Да се предположи,че няма да просмуква вода и пари зад ламперията,тогава от топлината дали не е възможно да прави конденз зад ламперията :?
изолацията на банята е 8см стиропор + минерална мазилка. Зад ламперията мислим да поставим 1см стиропор защото там ще минава водопровода - и трява да се застраховаме.... Имаме вентилация в банята... дали е достатъчно??? :?
peter_m - специалист
Просто не виждам как зад ламперията ще остане сухо. Ако пространството под душа е изолирано (душ кабина, параван, или е в ниша ... то останалото пространство някак си бих приел че може да е без плочки, иначе не.

Тема "РVС ламперия в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: