И аз ви казвам браво. Но имам една препоръка някой да беше направил една схемичка, мисля че щеше да е много по ясно и разбираемо и след това всеки да знае как се вързва , а сега кафевия тук после жълтия, ами утре някой като иска да върже друг радиятор какво ще прави.
vvk79 написа:И аз ви казвам браво. Но имам една препоръка някой да беше направил една схемичка, мисля че щеше да е много по ясно и разбираемо и след това всеки да знае как се вързва , а сега кафевия тук после жълтия, ами утре някой като иска да върже друг радиятор какво ще прави.Тук имахме конкретен случай със снимка и молба от човек,който си признава,че почти нищо не разбира от електротехника, как да му се помогне сам да си свърже радиатора.
Радвам се,че ме е разбрал и сега му е топло. Защото словестните обяснение са по лесно разбираеми от разчитането и на проста схема от човек без минимум познания.
Иначе по принцип си прав и затова ти предлагам ТИ да направиш една схемичка и да постнеш тук,след като одобряваш направените напътствия.

Щото един електротехник ако с котлон,бойлер,радиатор....девиаторен ключ не се оправи без схема, какъв електротехник е тогава ?

Нали, mirk ?