Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
krushoyadeca - помощник
interesuva me kak da zape4atam tuhli ot koito izbiva sol
Izpolzvalo se sin kamak
Kak po to4no
mladkal - майстор
Добър вечер и добре дошъл във форума ни.
Ако желаеш да получаваш обективна информация и правилни насоки на действие се съобрази с правилата на форума и ..Моля те, пиши на кирилица, старателно и грамотно!

В частност - точка 4та!
housedoktor - майстор
Тук пишем на кирилица а не на методиевица:)
krushoyadeca - помощник
Здравейте, БЪЛГАРИ! Да - съжелявам, че използвах чуждата азбука - просто по инерция.
Задавам отново въпроса, който ме интересува. Някой знае ли с какво по-точно се пръска зидария от тухли от които избива сол с цел запечатване на повърхността. Ако направо измажа стената рано или късно ще избие сол и през мазилката.
Зная единствено, че се използва син камък в разтвора за запечатване.
Уфффффф, трябва да се поопръжнявам повечко на глаголица хахаха.
mladkal - майстор
krushoyadeca написа:
...
Уфффффф, трябва да се поопръжнявам повечко на глаголица хахаха.
Преди да се опитваш да се правиш на остроумен и весел тип се поограмоти малко от малко. Колкото и да се поУпръжняваш (цък) глаголица няма да ти трябва, защото ние тук боравим и предпочитаме кирилицата.

А сега относно питането ти!?
Нямам си и на идея с какво и как трябва да се третира проблемната ти стена, но ми стана интересно за какъв вид сол говориш!? Какъв е източника на тази " сол"!? А дали хидроизолация на проблемната стена няма дати реши из основи проблема!?
stiv1961 - майстор
поУпрАжнявам е по-правилно.Хидроизолацията според мен ще свърши работа.Но може би първо трябва да се шпаклова.
toni_g79 - специалист
Въпросната сол май ще да е мухЪл от влагата,но може и сол да е (пробва ли я?) :lol:
ArturDent - Почти Безобиден
Offtopic: Преименувай темата на кирилица и първото мнение. Иначе ще отиде в коша.
Можеш да го направиш, като отидеш на мнението си и натиснеш "Промени"
krushoyadeca - помощник
ehhhhhhhhhhhhhhh. 4ovek iska njakakav savet a vie se zanimavate s gluposti
ne sam na izpit po balgarski ezik,
aide farljaite v ko64eto temata
Благодаря на тези които не ме занимаваха с правописни или печатни грешки а се опитаха да помогнат
stiv1961 - майстор
Ти май си голям вироглавец.Всеки форум си има правила,които трябва да се спазват.Това не ти е скайп,ях.й или фейсбук,макар че като българи трябва да отстояваме българското.Щом на всички компютри има кирилица,значи тези,които са ги измислили са помислили и за нашата азбука.Извинявам се за спаменето.Върху солта сложи червен пипер и чубрица и започни да ръфаш-ще си мислиш,че е филе ,,Елена".

Тема "Сол върху тухли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: