Нека намерим най-тънките цени.
hakama - специалист
Tърся нещо сносно и бюджетно, на добра цена, ще се работи с него чат-пат.

Препоръчайте марка/магазин за:
1) Поялник за ПП - казаха ми че турските били добри, но в един магазин на бул.Сливница започват от 92лв.

2) Машина за рязане на плочки, фаянс (теракот?) - на Топ мастер, Райдер читави ли са?
http://electron.bg/product_info.php?cPa ... s_id=67518

3) За Флекс 125мм, мисля да е 1000W , освен Спарки какво бихте препоъчали под 100-150лв?

София

Благодаря
tzetzo160 - специалист
В едно магазинче на Красно Село, скоро видях и ми направи впечатление, че продават поялници по 28лв! Питам човека турски ли са, той ми вика не - китайски са :) Но каза, че много ги взимали!
hakama - специалист
Поялник взехме за 30лв, турски, още не сме го тествали.
намерихме и доста масивна машина до 600мм плочки, за 35лв, на околовръстното в един маркет.

Мислехме Спарки 125мм да вземем, но 160лв не ни се дават точно сега. А за плочките ще помага.

В Практикер на промо има флекс - Einhell Bavaria BAG 125 (оранжев) - 45лв
• 860 W, 230 V/50 Hz • диск Ø 125 мм • макс. 11 000 об./мин • 2 години гаранция

- Струват ли си парите? изобщо в ниския клас кавко бихте препоръчали на 125мм?

Между другото има и прободен трион на промоция, Budget 50лв, 80mm, 800W, ако не се лъжа нашият е такъв и съм доста доволен. може и флексчето да е пак от тази марка.
jekasus - майстор
За флексчето- http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=71&id=207 20-25 лева, диамантина Бош 115мм , пак около 20лв.
tzetzo160 - специалист
Аз също си взех Енхел 125, но твоя ако е същия от брошурата може да се държи с една ръка, докато моя само с 2! Този за една ръка ще ти е доста по-удобен за обработката на плочките. Иначе не знам в Евро Мастер колко са Райдърите, не им пише цените, но съм забелязал, че от хипермаркетите най-евтините Райдъри са в Практис. Флексчетата и бормашинките едва ли не винаги са си на промоция и то 700в.
hakama - специалист
Взехме Ейнхела.

За в бъдеще ще се мисли за нещо по-така, но с регулация на обороти (за шлайфането), освен Спарки кои имат такава опция, до 150-180лв?
http://electron.bg/raider-rdtc18-p-6752 ... 59_261_342

Това е много добра машина (конкретно този модел с лагерите, иначе другите модели са пълен кахър) за рязане на плочки - изпитано!
Реже лесно и точно - много леко се работи с нея!
valqk - специалист
hakama написа:
Взехме Ейнхела.

За в бъдеще ще се мисли за нещо по-така, но с регулация на обороти (за шлайфането), освен Спарки кои имат такава опция, до 150-180лв?
Регулатор на оборотите може да се върже външен, само намери подходящо у-во за тази мощност.
Аз имам един ключ за вентилатор, който съм преработил.... :-)
Може и да има подобна джаджа.
Аз лично преди 6-7 години си взех бюджет за 30лв от практикер - още вие яко! Избил си е парите отдавна и съм много доволен от него.
Chefo77 - майстор
hakama написа:
Взехме Ейнхела.

Bosch GWS 6-115 E

Само дето е 115 мм ... ако си склонен на компромис.
LazarGanev - "Велик майстор"
Май в предпазителя се събира и диск 125 :?

Тема "Поялник за ПП; Машина за рязане на плочки; Флекс 125мм" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: