• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
Spassow_lbg - специалист
мисля че ще стане,
опасява ме само дали ще има добра циркулация при тези 3.5см
EDI - майстор
Ще има дебит, панела се отваря, само не знам дали ще му стигне разстоянието до тавана, което остава.
sensi - специалист
Да ме прощава колегата Spassow_lbg, че се намествам в темата му. На моя климатик вътрешното тяло е на 8 см от тавана. Сега на жената и хрумнало да правим окачен таван с ГК. Смятах и минимума, който мога да го направя е 6 см. Та да питам някой колега от София, като се затопли, да дойде да го разкачи, аз ще си го сваля по надолу и после пак да закачи тръбите.
velev-klima - специалист
Е тоно затова аз винаги монтирам на 15см минимум. Мой съсед прави миналата година ремонт има една мултисплит осака и телата са почти в тавана завряни бояджията неможе да боядиса тавана та се наложи да ги сваля докато боядиса. Учудването ми беше голямо когато отворих флтрите който отпред бяха затлачени а отгоре бяха чисти което беше показател че е засмуквал въздух от предната част на оребрената решетка а новите модели са плътни.
Spassow_lbg - специалист
благодаря за всички постове, вече го взех, в неделя ще го монтирам и ще кажа резултата
  • 1
  • 2

Тема "Климатик-втрешно тяло на какво разтояние от тавана се закача" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: