Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
bobtosh - специалист
Предстои ми скоро да сменя доста дървена с PVC дограма.
Ще имам 7 огромни прозореца с обща площ 27 кв. м. за обръщане от вътрешната страна.
Искам съвет за ориентировъчна цена на метър.
Изпълнението се приема че ще е перфектно -> с ъгли, мрежи и квот там си трябва.. аз лично съм виждал как се прави и имам представа, но нямам ОПИТ. Затова ще наема някой за целта, когато му дойде времето, но искам отсега да изясня и това перо от бюджета на предстоящия ремонт. :?
bobtosh - специалист
ама няма ли някой да знае колко струва на метър ориентировъчно тази операция? :cry:
rendo - специалист
Здравей Видях че си се интересувал относно цени.

Всичко зависи от това колко е изкъртено Пример:

Ако има пълнеж 15-20 см и трябва да се подзидва със тухли и следователно да се прешпаклова едва ли не половината стена може да ти излезне и на 30 лв на метръ с матеряла.

Ако е само на ръбоохранител без никакъв пълнеж може да ти струва и 5-7 лв на метър всичко зависи от самия обект .

за това най добре ти предлагам смени си дограмата остави си някакъв ревернас като сума за тази дейност след което спрямо обекта ще можеш да дадеш някакви снимки и да те ориентираме.
bobtosh - специалист
ами ще снимам когато поставят дограмата добре, но мисля че ще става само за ъглите и няма да има сериозни поражения... мерси за отговора.
bisplus - специалист
Само да питам от каде си ,защото е от зачение!
velsi - Почетен майстор
Значение има също каква е сградата. Обикновено при панел се разкъртва много малко, докато при тухла понякога има голям пълнеж и всичко пада.
bobtosh - специалист
velsi написа:
Значение има също каква е сградата. Обикновено при панел се разкъртва много малко, докато при тухла понякога има голям пълнеж и всичко пада.
ЕПК е строителството. На 3 от 7 прозорци е само за покриване на пяната, защото са вътрешни балкони.

Тема "Колко струва обръщането на прозорци след PVC?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: