• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
DMN - майстор
Пиши оправи ли си проблема и от къде е бил. Мисля, че повечето хора след като са си решили проблема не го споделят във форума, а това според мен е най-важното за тези, които се опитват да помагат и тези които четат. :idea:
svetliopi44 - Чирак...
Разбирасе ,че ще пиша ... след малко пристига и другия кондензатор който е на 25V ...понеже този на 35 V е по голям и трудно влиза ... лошото е че намерих и то с поръчка само някакви китайски което не ми се искаше много ,но какво да се прави ... този който е на 35V го намерих някакъв японски или поне така ми казаха ... на Rubycon е...
sstefanov - майстор
Какви поръчки? В Комет има налични! Отиваш в магазина и си взимаш:

http://www.comet.bg/shop/datasheet1.htm ... C%20Fujico

http://www.comet.bg/shop/datasheet1.htm ... R.LOW%20IM
svetliopi44 - Чирак...
Готово ....всичко е наред.
В крайна сметка сложих 2 по 35V понеже тези дето преди малко ги взех на 25 бяха с по-ниска температура 85 ,а на мен ми трябваха на 105 градуса та реших да не експериментирам ...

Цялата гяволия 1,60лв. и 5мин работа ... незнам в сервиз колко щяха да ме обрулят ...особенно ако нищо неразбираш... :?

Прикачен файл

DSC01689.JPG
DSC01689.JPG (57.96 KиБ) Видяна 7966 пъти

Прикачен файл

DSC01688.JPG
DSC01688.JPG (109.07 KиБ) Видяна 7966 пъти
Johny - майстор
Браво! Те т`ва е Направи сам. :klatsch: :klatsch: :klatsch:
velas - специалист
При правилно зададени въпроси има правилни отговори и резултата е налице... :-D

Светльо, разгледай и другите електролитни кондензатори и си набави такива. Рано или късно и тях ще ги сменяш.

Браво за успеха! :supz:
svetliopi44 - Чирак...
И аз мисля да ги сменя всичките ,но да ми остане малко свободно време... :)
Искам да ги сменя всичките с японски на Rubicon ... явно тези дето са оригинални са някакви китайски боклуци ...
Само неразбрах тази жълта паста за какво са я клепали и каква работа върши... стой твърда и когато я напъна се отчупва на парченца...
sstefanov - майстор
С нея са залепили кондензаторите, за да не се клатят.
  • 1
  • 2

Тема "Телевизора ме предаде ... помагайте моля!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: