Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
rorik - специалист
Къде да прочета повече?
torbalan - Дървен философ
най-добре не чети.....
съвсем ще се забъркаш...

ако станцията не ти е в спалнята - драми няма...
rorik - специалист
Искат да я монтират на покрива.
Там има млади хора нераждали , неправили деца?
на покрива ли са младите хора???????

виж как е в германия и англия...

там със сигурност полагат повече грижи за младите хора, отколкото тук...
smlxl - специалист
Ами то вие сте ги пуснали. Айде някой да дойде в нашия блок да слага антени...
tbmtbm - помощник
Отдолу си в "дупка"=> по-добре на твоя покрив,отколкото на съседния,че и някой лев ще дават
rorik - специалист
1.Исках им техн. х-ка на така наречения от тях рутер .Не ми го дават.
Това е сигурно приемник и предавател.На каква честота работи, каква е мощността?
Дадоха ми приемно- предавателен протоколот някаква си не знам къде монтирана пише
Носеща честота 3,5 гигахерца, азимутен ъгъл на посоката на максималното излъчване 120 за едната антена, 240 за другата като са един и същ тип.Това е някаква настройка сигурно.Вертикален наклон на посоката минус 6 градуса/това какво значи?/. Коефициент на усилване 2 по 16 децибела. Изходна мощност 1 ват
ширина на диаграмата на излъчване на ниво 3 децибела 120 градуса хоризонтално

Резултати от конрола на разстояние 3 метра - ПЛЪТНОСТ НА ЕНЕРГИЙНИЯ ПОТОК 0.3 МИКРОВАТА НА КВАДРАТЕН САНТИМЕТЪР ПРИ ДОПУСТИМА НОРМА 10.00
Само това.
Някой да ми го разтълкува?
svetliopi44 - Чирак...
Вредно е ...имаше стара тема във форума ...
Тепърва ще откриваме резултатите от облъчването ...
1 ват...

микровълновата ми е 2 хиляди вата...

когато са подкарали първите железници - учените са имали сериозни съмнения, че високата скорост е вредна за човека...

преди да взривят първата атомна бомба - не без основание, учените са се питали "а дали няма да се вриви цялата атмосфера..."

и така...
rorik - специалист
1 ват - това е явно когато се е вързал 1 абонат.Ако се вържат 100?
10 микровата на кв.сантиметър .Колко е повръхността на едно средно човешко тяло?
"Дупка" Няма излъчване около блока .Къде отива излъчването?Или има, ама честотата не се приема?Каква е честотата?Как тогава ще работи в отсрещния блок?
Къде отиват отразената честота от отсрещните блокове?
Прочетох ,че колкото по-висока била честотата по-малко прониквала в човешкото тяло?
Значи ще премине през стъклото дето е изолатор , а няма да проникне през клетките дето 90 процента са вода , соли, ... :?
Какво мерят, търсят само тази носещата честота ли?
отразените вълни не могат ли да се наслагват резонансно и да ударят някъде поне 10 пъти повече?

Тема "Вредно влияние на базовите станции на моб.интернет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: