• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
lupo06 - помощник
Дайте идея за пода,мoля?Tенкю :)
Прикачен файл:
DSC00141.jpg
Прикачен файл:
DSC00173.jpg
Прикачен файл:
DSC00201.jpg
Прикачен файл:
Изображение0073 - Copy.jpg поликарбонат
Прикачен файл:
Изображение0075 - Copy.jpg
[attachment=0]
Последна промяна от lupo06 на вт яну 25, 2011 6:05 pm, променено общо 5 пъти.
stiv1961 - майстор
Човека е нов във форума и сигурно не знае как става качването на снимки.lupo06,погледни тези теми-ще ти е от полза и занапред.Добре дошъл :)
viewforum.php?f=15
Последна промяна от stiv1961 на пет яну 21, 2011 8:40 pm, променено общо 1 път.
sh^dow - напреднал
Това найлон ли е или
пвц
stiv1961 - майстор
sh^dow написа:
Това найлон ли е или
пвц
То на снимката си го пише-поликарбонат.
За по-битово използвай автентични елементи.Моят интериор мисля да бъде изпълнен с тези каменяци:
merakliq - специалист
Поздравления! Покривът с тикли ли е покрит? Не ми харесва червения лак който си ползвал, някак си не се връзва с тиклите. Но това е само мое мнение.
sh^dow - напреднал
Пише ,ма кой да чете-мерси.Имам една открита страна на моя навес ама това няма да свърши работа.
lupo06 - помощник
merakliq написа:
Поздравления! Покривът с тикли ли е покрит? Не ми харесва червения лак който си ползвал, някак си не се връзва с тиклите. Но това е само мое мнение.
Не колега не са тикли обикновени червени керемиди ,всичко е червено затова питам за мякакъв червен под или черен :? :)
merakliq - специалист
lupo06 написа:
merakliq написа:
Не колега не са тикли обикновени червени керемиди ,всичко е червено затова питам за мякакъв червен под или черен :? :)
Сложи си червен гнайс, но от по дебелия или клинкера, който ти предлага Илиян
boltik - специалист
Стиф,този довар го е редил някой аджемия.Отначало зпочнал добре и след това се изложил.Реди се всичко наред,без да се избира.Само най-лошите се изхвърлят.Това което ще се вижда станало зле,а това което няма ще стане добре.Винаги майсторът започва с някоя задна стеничка-да загрее и да влезе в ритъм.Все пак ти ще живееш там,а не аз.
  • 1
  • 2

Тема "Ето и моето скромно BBQ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: