Някой зна е ли от къде мога да купя семена и как се сее ,имам пчелин с около 20 декара земя искам да го засея  доста ценен мед се добива от него.

Това с пчелите май няма да се получи, нивата с бодила трябва да е поне на 100-200м далеч от пчелина. Пчелата така е устроена, че при излитане от кошера до първите 100-тина метра зацепва втория чифт крилца и след това стабилизира полета. Чак след това започва да търси паша. Ако нивата е до пчелина, твоите пчели няма да пасат от него, но съседските твърдо.
  Това с пчелите май няма да се получи, нивата с бодила трябва да е поне на 100-200м далеч от пчелина. Пчелата така е устроена, че при излитане от кошера до първите 100-тина метра зацепва втория чифт крилца и след това стабилизира полета. Чак след това започва да търси паша. Ако нивата е до пчелина, твоите пчели няма да пасат от него, но съседските твърдо. ,,Знам,че ако има слънчовка на 500м и липа или ливада на 2км пчелата отива на по-далечната и по-леката паша и избягва тежката,като слънчогледа.Само силните кошери посягат на тежка паша.За да имаш силни кошери трябва да си зделил по-една рамка мед и прашец за всеки кошер и прес март април да захраниш.Майката да започне усилено да снася.При мен не поръгна пчеларството.Имашх на 1 км.акация в грацката градина и на 2-3 км акация по арбанашкото плато.2-2,5 месеца паша и после глад.
 ,,Знам,че ако има слънчовка на 500м и липа или ливада на 2км пчелата отива на по-далечната и по-леката паша и избягва тежката,като слънчогледа.Само силните кошери посягат на тежка паша.За да имаш силни кошери трябва да си зделил по-една рамка мед и прашец за всеки кошер и прес март април да захраниш.Майката да започне усилено да снася.При мен не поръгна пчеларството.Имашх на 1 км.акация в грацката градина и на 2-3 км акация по арбанашкото плато.2-2,5 месеца паша и после глад. Използва СЕ ЗА МНОГО НЕЩА МЕДЪТ черен дроб, рак ,потентност чичко Гугъл знае ,това е че го няма чист винаги е примесен с нещо
 Използва СЕ ЗА МНОГО НЕЩА МЕДЪТ черен дроб, рак ,потентност чичко Гугъл знае ,това е че го няма чист винаги е примесен с нещо Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: