Много интересна и все по-често дискутирана тема.
begemot1 - специалист
В тази кочина "България" освен свинщина какво очакваш ?
1 Преди да си купиш нещо-водамер,паркет,луканка..........потърси информация и се осведоми-после ще е късно!
2 НИКОГА не разчитай само на мнението на продавач-консултанта,ясно защо нали ?
3 Ако имаш документ черно на бяло можеш да си търсиш правата, иначе на арменския поп!
4 Дори и да имаш документ и да пуснеш жалба ,където трябва, ти трябва връзка от горе да натисне надолу за да не им се размине на виновните.
5 Дори да ги осъдиш ,ще ти трябват железни нерви .време и връзки за да си вземеш полагащото ти се.
Пиша това без да засягам никой.
Собствените грешки се наричат житейски опит.
--------------------------------------
В прерията имало бар " Тука е така"
Влиза каубоя , и си поръчва едно уиски.Изпива го и подава 1 долар.
Бармана му казва "Уискито струва 100 долара"
"Ама как .защо......"пита каубоя
"Излез и виж какво пише над входа "му казал бармана с усмивка мазна
---------------------------------------
Та и в България е като в бар"Тука е така"
nasco2 - специалист
Хора, не можете да слагате под общ знаменател всичко и всички. Да цените са различни, всеки има право на избор, но ако изборът е в най ниският ценови клас, не трябва да се очаква професионаличъм. Просто няма как да стане. Има в момента фирми предлагащи, паркет + монтаж+ циклене + лакиране + лепене + лепило + фугиране за 0коло 40лв. Еми повярвайте ми няма как да стане това и всичко да е наред, просто е невъзможно. И най вероятно всичко ще е не наред. Един средностатистически (не най добрият, но приличен все пак) дъбов паркет 50x300x18мм. е на цена от 35-40лв.
ribnikolaevi - майстор
Ако трябва ще кажа и цените какви са, но според мен когато продаваш стока, например паркет, тя би трябвало да съответства на някакъв стандарт, например на БДС. Господинът ме уверяваше, че неговият паркет съответсва, естествено без никаква писмена следа.
Е, не съответсва. Т.е. - той е некоректен. Ако беше казал: продавам паркет с такива и такива недостатъци, ти реши дали ще го купиш е друго. Тогава нямаше да го изтипосвам тук. Но да има 5 милиметра разлика в ширината, да ми продаде по-тънък паркет от уговорката, ще ме прощава, но няма да си замълча. Това е, което мога да направя лесно и без да се разправям по институции и т.н. Вече доста нерви похабих. Но пък - именцето му вече виси тук. Преди да купя от дадена фирма нещо я проверявам първо дали не са я оплюли някъде. И ако са, това ме разколебава силно...
Сигурно и други са като мен и ако случайно му се лепнат на Стройкото, има вече нещо писано за него, пускат Гугъла и четат.
Това е идеята на черните и на белите списъци на фирмите, а не да се жалвам за нещо вече минало.

Тема "Жулиет паркет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: