Мечтата на всяка домакиня
dundurma - специалист
за климата писах в СЕТКОМА..................АШКОЛСУН...............САМО ДРУГИЯ ПЪТ СИ КУПИ ..............КЛИМАТИК
valentino76bs - майстор
ако не беше онзи форум щях.....хаха....но този не е в моята стая ....за мене какво предлагаш..за 3000 лева и аз знам....
dundurma - специалист
да не се отплесваме от кухнята,но за 3000лв. ще вземеш дава големи прекрасни климатика..............ако решиш ще отидем при мой приятел с качествен монтаж и хубави цени.
STO-YAN - специалист
Много сръчен и мераклия!
Във второто видео има и благодарности към съседа. Предполагам, че си го е заслужил,а от там
и признателността.Във всички времена, добрият комшия е за предпочитане пред лукса!
Продължавай все така и твоята музика да бъде с теб! Успех!
bisplus - специалист
Добре се е получило! :2thumbs:
estorm - специалист
hailo написа:
valentino76bs написа:
:heart: http://vbox7.com/play:8d7138b9
За нещо толкова елементарно не е нужен специалист прав си.

Това ако беше толкова елементарно доста хора щяха да са без работа :lol:

А на автора браво за изпълнението !
valentino76bs - майстор
estorm написа:
hailo написа:
valentino76bs написа:
:heart: http://vbox7.com/play:8d7138b9
За нещо толкова елементарно не е нужен специалист прав си.

Това ако беше толкова елементарно доста хора щяха да са без работа :lol:

А на автора браво за изпълнението ! [/quote

За завистта неделя няма приятелю,....хейтърите са навсякъде.......спокойно зареждам се ....
maxuel82 - специалист
Евала бе пич !!! Мислех си че аз съм маниак но виждам че не съм сам има и други като мен ! За климатика също браво ! Аз също мисля да си монтирам сам климатика хем да внимавам с дупченето а и да не давам излишни пари на монтажници а вместо това да вложа тези стотина лв в по-скъп и качествен климатик ! :wink:
valentino76bs - майстор
maxuel82 написа:
Евала бе пич !!! Мислех си че аз съм маниак но виждам че не съм сам има и други като мен ! За климатика също браво ! Аз също мисля да си монтирам сам климатика хем да внимавам с дупченето а и да не давам излишни пари на монтажници а вместо това да вложа тези стотина лв в по-скъп и качествен климатик ! :wink:
Действай смело......без много много да му мислиш.....
dundurma - специалист
максуел82,поставянето и въвеждането в експлоатация на климатика са две различни неща.за второто трябва инструмент и познания.а тези 100-150лв.,които взимат не са им чиста пара.нали се сещаш че в тези пари влизат доста материали,транспортни разходи и загубено време.

Тема "Една кухня направена от непрофесионалист./ВИДЕО/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: