Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
ArturDent - Почти Безобиден
Музей или изложби.
...И сега се сещам има в Орешака музей на ... абе има черги, керамика и т.н.
Ама музей на мебелите май няма.
bulhomes2 - майстор
В изложбата в Орешака освен грънците и чергите има една палата с мебели от Троянски производители. Адаш не знам кое е най-развито от 3-те дейности, за които говорим, но мебелистите (обиждат се като им кажеш дърводелци) са най-много на глава от населението в Троян. Като дойдеш насам ще ти подаря една книжка с фирмите в Троян.
А иначе в поседните години невероятно се разви и туризмът
ArturDent - Почти Безобиден
О и в изложбената зала съм ходил и то няколко пъти, но не е музей, а по-скоро търговска площ.
Chefo77 - майстор
bulhomes2 написа:
А иначе в поседните години невероятно се разви и туризмът
Имате прекрасна природа, затова! Ако си оправите и улиците, ще е още по-добре. Последно бях в Троян преди 2 години (на път за Рибарица) - ужассссс. Ааа, и табелки тук-там няма да са излишни :) Че 3 пъти бъркахме пътя докато уцелим правилната "дупка" :) :)
bulhomes2 - майстор
Чак пък прекрасно - де да знам. Предполагам покрай манастира, минералната вода и ски пистите по Беклемето. Чефо, да не бъркаш и ти Троян с Тетевен. От Тетевен се ходи на Рибарица. Не че и от Троян не може, но пътя си е през Тетевен. Единствено ако идваш през Беклемето ще ти е по-добре да минеш през Шипково.
Chefo77 - майстор
bulhomes2 написа:
Чак пък прекрасно - де да знам. Предполагам покрай манастира, минералната вода и ски пистите по Беклемето. Чефо, да не бъркаш и ти Троян с Тетевен. От Тетевен се ходи на Рибарица. Не че и от Троян не може, но пътя си е през Тетевен. Единствено ако идваш през Беклемето ще ти е по-добре да минеш през Шипково.
Варна - Рибарица през Тетевен е малко глупаво, да ти кажа :)
А на връщане едно врабче се самоуби в предното стъкло. Преди това в Шипково пък някакво куче реши да ме гони и "да ме свие" - не му се отдаде, реши да мине пред предна лява гума и ме съмнява да е оцеляло... ама спрях чак в края на селото, че не ми се щеше да ме бият :)
Весела почивка беше :)
ribnikolaevi - майстор
Преброихме ли се?
bulhomes2 - майстор
Ми то освен аз и ти (даже и автора се е загубил)... друг се не обади.
ribnikolaevi - майстор
АвторЪТ сигурно не се е изгубил, а има още ракия :partyman: Нека другите да завиждат и да бъркат ТроянЪТ с Тетевен ако искат, с Трявна ако искат =D>
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз съм всяко лято там, минавам ли за половин троянец?

Тема "Здравейте" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: