• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 22
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
stefan4087 - специалист
filmatoplo написа:
:) Добре си е системата, запали ли котела вече . :? :) -какви температури държи в котела на изхода , в буфера , на водата към радиаторите , и връщащата вода в котела .

Започнах да го пълня.Трябва да правя чекмедже за ревизионния отвор на комина.Като го напълня и обезвъздуша ще го повъртя ден-два на незапален котел да не излезе някоя изненада.Тъкмо ще почистя и филтрите.Сега съм напълнил буфера.Утре ще продължа.Поздрави!
srusev - специалист
stefan4087 написа:
filmatoplo написа:
:) Добре си е системата, запали ли котела вече . :? :) -какви температури държи в котела на изхода , в буфера , на водата към радиаторите , и връщащата вода в котела .

Започнах да го пълня.Трябва да правя чекмедже за ревизионния отвор на комина.Като го напълня и обезвъздуша ще го повъртя ден-два на незапален котел да не излезе някоя изненада.Тъкмо ще почистя и филтрите.Сега съм напълнил буфера.Утре ще продължа.Поздрави!

Те изненадите ще почнат да излизат като забрееш системата и после като изстине пък може и да нямаш де
filmatoplo - майстор
Стискам палци за водната проба- да е успешна , пали и кажи резултати .Няма страшно котела има защити , пък си и с буфер . :wink: сподели в колко часа си го запалил , за колко време се е заредил после целия буфер , и градусите .Не се притеснявай иска време да загрее цялата сграда , тя сега сигурно се топли тук таме , но запалиш ли котела ще стане топло навсякъде.
filmatoplo - майстор
:?: Какво стана приятелю.
stefan4087 - специалист
filmatoplo написа:
:?: Какво стана приятелю.

Това с течния метал опусна.Работя през ден.Надявам се утре всичко да е точно.
ПИСНА МИ ОТ ВСИЧКО.Все сам.
filmatoplo - майстор
Няма страшно ,ще ги презапоиш и готово . :) с нетърпение очаквам топлия резултат :cooler:
stefan4087 - специалист
filmatoplo написа:
Няма страшно ,ще ги презапоиш и готово . :) с нетърпение очаквам топлия резултат :cooler:
Яви се теч след два дена на студено;цензура ми се майката от течове след 2-3
дни.От 4 дни не съм го поглеждал.Заверявах билетите на ловната дружина,правих рожден ден на дъщерята,Протече единия конвектор,после другия на сина в стаята,предните като са ги завивали
не са държали контра и са посукали тръбичките.цензура ми се майюката от източване;
filmatoplo - майстор
Кои предните, нали ти си прави всичко :) , конвекторите могат да се запоят с твърд припой , вчера запоихме едни стари панели .
stefan4087 - специалист
filmatoplo написа:
Кои предните, нали ти си прави всичко :) , конвекторите могат да се запоят с твърд припой , вчера запоихме едни стари панели .
Имах в предвид при предишния собственик.Запох ги вече.Почвам чекмеджето за ревизионния отвор.
filmatoplo - майстор
Бях забравил :? :) че котела и вентилконвекторите са купувани от друг човек .Кое ревизионно чекмедже :? на комина ли .Айде дано стане вече :) .
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 22

Тема "Въпроси,относно Атмос ДС25S" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: